POSLAO JOJ DRUGA U ZATVOR! Matora se nije obradovala novom UČESNIKU ZADRUGE!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

POSLAO JOJ DRUGA U ZATVOR! Matora se nije obradovala novom UČESNIKU ZADRUGE!

Još troje takmičara na imanju.

Objavljeno:

"Zadruga" je od sinoć bogatija za troje novih takmičara. Reč je o Nikši Kokanoviću, Barbari Pajović i Aleksandri Nikolić.

Aleksandra je pre ulaska rekla da od zadrugara privatno poznaje Lepog Miću, pa su gledaoci pomislili da joj je upravo on bio i karta za ulazak u rijaliti. Barbara Pajović se takmičila u "Pinkovim zvezdama", ali ona u tom takmičenju nije uspela da ode dalje od prvog kruga.

Najinteresantniji je Nikša. On je pre ulaska u "Zadrugu" rekao da privatno poznaje Jovanu Tomić Matoru.

foto: Printscreen

Kada se pojavio na imanju, Matora mu se nije obradovala. Kasnije je prokomentarisala da je Nikša taj koji je njenog najboljeg druga poslao u zatvor. Da podsetimo, Nikša je hapšen pre nekoliko godina zbog trgovine narkoticima. Tada je sa njim uhapšena i Nina Prlja, bivša učesnica "Parova", a među kriminalnom grupom koja je tada uhapšena, bio je i Ivan Radović Koki, sadašnji suprug modelsice Anastasije Buđić.

Matora je obilazila Radovića u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, pa se veruje da je zapravo to taj drug zbog koga je Tomićeva besna na Nikšu. Inače, prilikom pomenutog šapšenja u 2016. godini, tada je ukupno uhapšeno osam osoba za koje se smatralo da su deo kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.