SKANDAL U ZADRUZI KAKAV SE NIJE DOGODIO! Marija skočila i potrčala ka apartmanu, Željko u opasnosti?!
Foto: Printscreen/jutjub

šok svih šokova

SKANDAL U ZADRUZI KAKAV SE NIJE DOGODIO! Marija skočila i potrčala ka apartmanu, Željko u opasnosti?!

Miljani je od stresa odmah pozlilo

Objavljeno: 20:44h

Marija i Miljana Kulić sinoć su dobile "lažnu" dojavu da se nešto dešava u apartmanu, pa su trčeći otišli da se uvere svojim očima šta se tamo dešava.

Kada su utrčale u prostorije videle su da se zapravo ništa ne događa, a Miljani je od stresa odmah pozlilo, a Marija je pobesnela!

foto: Printscreen/jutjub

Ona je zapomagala i tražila pomoć od Marije koja je rekla da je sumnjala da je Iva otišla u apartman u toalet, a da je neko krenuo za njom kako bi imali se*s.

- J*bem je u usta k*rvina! Iva je rekla da obezbeđenje trči ka apartmanu, oni mislili da je ona otišla u toalet, pa da je j*bu, otišli za njom - šokirala je Marija, a onda se vratila u emisija, kada je proverila da je u apartmanu sve u redu.

Sudeći po njenoj priči, Iva ih je uplašila da obezbeđenje trči ka apartmanu, aludirajući, po njenim rečima da nešto nije u redu sa malim Željkom, pa smo sigurni da je u pitanju samo Marijin bes govorio iz nje, jer je shvatila da je sve u redu i da je lažna uzbuna, a onda izrekla ove reči kako bi zadrugarku povredila i vratila joj na taj način.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.