ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO ZA ESPRESO ZAŠTO ŽALI IVU GRGURIĆ: Jedini je koji misli da jer ona dobra devojka!
Foto: Printscreen

Ovako on gleda na kontroverznu zadrugarku.

ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO ZA ESPRESO ZAŠTO ŽALI IVU GRGURIĆ: Jedini je koji misli da jer ona dobra devojka!

Iznenadio

Objavljeno:

Iva Grgurić je možda čak i najintrigantnija učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga". U proteklom periodu mnogi zadrugari je napadaju i sve je manje onih koji žele da se druže sa njom.

foto: Printscreen/jutjub

Zoran Šumadinac je bio učesnik aktuelne "Zadruge" i njega smo pitali kakav je on utisak stekao o Ivi i da li je ona zaslužila da je sve više zadrugara napada.

foto: Printscreen

– Koliko sam zaključio, Iva Grgurić je u principu dobra devojka. Život je nije mazio, kao ni većinu nas i kako bi se rešila muke zvane beda, ona je radila to što je radila. Ne osuđujem je ni jedne sekunde. Ni nju, kao ni ostale koji na takav način pokušavaju da se spasu bede i siromaštva. Ja osuđujem devojke, ali u skorije vreme i momke, koji su jako dobrog materijalnog stanja, a novac zarađuju na takav, pa i gori način - rekao je Zoki za Espreso.co.rs i dodao:

– Ivu smo od prvog dana odlično prihvatili i bila je zaista deo svih timova ili klanova. Onog trenutka kada je priznala to što je radila, pola njih je bilo protiv nje i to su joj otvoreno dali do znanja. Nakon pitanja novinara i ostatak kuće je promenio mišljenje i gledao ju je drugim očima - naveo je Šumadinac. On se potom osvrnuo i na propalu vezu Ive i Stefana i zašto je pomenuta zadrugarka napravila grešku.

foto: Printscreen Youtube

– Iva je mislila da je Karić najjača karika u "Zadruzi" i zato ga je navatala na brzaka. Ja sam lično nekoliko puta rekao Kariću da Iva nije za njega i da treba da se okrene od nje, ali da budu prijatelji. Tom sam rekao jer sam osetio da njihove energije ne odgovaraju jedno drugom i hteo sam oboje da skratim muka i patnji. Stefan je ipak drugačiji momak od ostalih u kući i njegova priča je sasvim drugačija od onoga ko zna da čita šta piše između redova, jer tu najviše piše. Iva je dobra devojka, ali je skrenula sa puta i na žalost, na pravi put se neće vratiti jer samim ulaskom u "Zadrugu" i namernim priznanjem, ona je potencijalnim budućim lovatorima sasula u lice koliko je ona zarađivala pre "Zadruge". Iva je dobra devojka, ali u osnovi bez pravog usmerenja životnog puta, što mi je izuzetno žao i ne radujem se njenom budućem životnom putu. No, nije ona jedina u kući, mnoge idu njenim stopama, ali ne žele da priznaju - rekao je Zoki za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.