VLADIMIR TOMOVIĆ ŠOKIRAO REČIMA! Mina Vrbaški će završiti na SMETLIŠTU, znam sve njene TAJNE, a onda dodao i OVO
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

DA LI TREBA DA GA SE ČUVA?

VLADIMIR TOMOVIĆ ŠOKIRAO REČIMA! Mina Vrbaški će završiti na SMETLIŠTU, znam sve njene TAJNE, a onda dodao i OVO

U "Zadruzi 2" Vladimir je bio u emotivnom odnosu sa starletom Stanijom Dobrojević

Objavljeno:

Vladimir Tomović kao bivši učesnik "Zadruge 3" i učesnik "Zadruge 2" bez dlake na jeziku progovorio o odnosima koje je imao tokom njegovog učešća u rijaliti programu.

U "Zadruzi 2" Vladimir je bio u emotivnom odnosu sa starletom Stanijom Dobrojević, a ove godine u "Zadruzi 3" je ušao u ljubavni odnos sa Minom Vrbaški. Poređenje između njih dve je bilo neminovno, ali Vlada ih razdvaja kao nebo i zemlju.

foto: Pritnscreen

- Ne bih ja iskreno u isti koš da stavim Staniju i Minu, to su dva različita tipa žena. Ja sam u Staniju bio iskreno zaljubljen, Mina mi je bila prijateljica. Stanija se razlikuje od Mine, zato što je Mina sve priznala u životu, nažalost - rekao je Vladimir pa dodao:

foto: Printscreen

- Ne želim da pričam ružne stvari o Mini, ona je devojka koja je pogazila naše prijateljstvo. Ja sam želeo samo da ona bude bolji čovek izgleda da je to nemoguće. Ona je meni rekla neke tajne i ona zna da je to zaključano, to nikada ne bih rekao. Ona je izmučena devojka, izmučena od rane mladosti. Mina je javno, glasno i jasno rekla da se bavila prostitucijom, kao i da je koristila nedozvoljene supstance. Mina Vrbaški je promašaj društva. Žao mi je što će završiti na nekom smetlištu kao oronula, drogirala se, čuda je činila od svog života - rekao je Vladimir za emisiju "Ekskluzivno".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.