MILJANA ŠOKIRALA PRIZNANJEM NA NACIONALNOJ TV: Kad nemam cigarete, ja popušim ku*ac!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILJANA ŠOKIRALA PRIZNANJEM NA NACIONALNOJ TV: Kad nemam cigarete, ja popušim ku*ac!

Miljana Kulić napravila je performans sa Sofijom Simić u prostoriji za rehabilitaciju, te je zadrugarka pevala svom bivšem dečku izvesnom Darku.

Objavljeno:

Kako je poznato, zadrugari često imaju problem zbog nedostatka cigareta, pa je Sofija upitala Kulićevu šta radi u trenutku kad joj zafale cigarete.

- Pušim sve, sve mešam. Šta stignem, dohvatim, šta ću kad sam navikla tako. Kada nemam cigarete, samo što ku*ac ne popušim, a nekad ga i popušim - rekla Miljana smejući se.

Nakon tog priznanja Sofija joj je rekla da je otkačena skroz, ali da je jako pozitivna i da joj se sviđa.

foto: Printscreen

- Znaš, ja volim takve lude osobe kao što si ti. Ti kažeš šta misliš i ćao, a ne kao ove veštice što jedno misle, a drugo rade. Iskreno, nisam imala takvo mišljenje o tebi, a sada si me baš kupila - rekla joj je Simićka.

Nakon toga Miljana je dala par saveta Sofiji, te joj je priznala da je Mina Vrbaški izludela kada je ona ušla u rijaliti i da treba da se pazi nje:

- Pazi, ja sam ti najjači rijaliti-igrač. Mene se samo drži i stižeš do finala. Mina je ljubomorna na tebe, odmah da znaš, ne može očima da te gleda i plaši se da joj ne preotmeš Mensura

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.