MAJKA UČESNICE PAROVA UPALA U VILU SA NOŽEM, PRETILA I TRAŽILA DA JOJ IZVEDU ĆERKU: Nezabeleženi skandal!
Foto: Printscreen

nasrnula sa nožekanjom

MAJKA UČESNICE PAROVA UPALA U VILU SA NOŽEM, PRETILA I TRAŽILA DA JOJ IZVEDU ĆERKU: Nezabeleženi skandal!

Majka rijaliti učesnice navodno je ušla u vili u Zemunu i nožem nasrnula na portira insistirajući da njenu kćerku izvedu iz rijalitija.

Objavljeno:

Majka Nevene Živanović jedne od učesnica rijaliti programa Parovi, Alja Kalaver navodno je upala u prostorije vile u Zemunu i uz pretnju nožem tražila da izvedu njenu kćerku.

foto: printscreen

Alja Kalaver se ispre vile Parova navodno pojavila sa grupicom ljudi i napala portira.

"Na samom ulazu u zgradu nije obezbeđenje, već običan portir, čovek koji legitimiše ko ulazi u prostorije. Alja i njeni nasilnici ušli su na glavni ulaz, a zatim došli do keteringa ispred ulaza u vilu, gde se nalaze učesnici rijalitija", ističe izvor i dodaje da je obezbeđenje naredilo Alji i njenim kompanjonima da napuste prostorije televizije "Hepi", nakon čega je ona izvadila nož.

"Radnik obezbeđenja je Alju uhvatio za ruku u kojoj je držala nož i tada je usledila borba koja je potrajala nekoliko minuta. Bila je uporna u nameri da se izbori s njim i da nož ostane kod nje u rukama. Na jedvite jade je uspeo da je savlada i otme joj nož da ne bi nekoga povredila", ispričao je isti izvor.

Kako se navodi Nevena je nakon toga izvedena iz vile, njih dve su zajedno napustile prostorije televizije 'Hepi', a protiv Alje Kalaver biće podignuta krivična prijava i njoj preti hapšenje i zatvor zbog napada na osoblje "Hepi" televizije hladnim oružjem, kao i zbog nasilnog ponašanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.