DRAGANA ISPUNJAVA PERVERZNE ŽELJE FETIĆA! Ljubavnica organizuje GEJ ŽURKE, on gleda muškarce i ORGIJA sa ženama!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

DRAGANA ISPUNJAVA PERVERZNE ŽELJE FETIĆA! Ljubavnica organizuje GEJ ŽURKE, on gleda muškarce i ORGIJA sa ženama!

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Dragana Mitar ispunjava perverzne želje svom dečku Edisu Fetiću i jednom nedeljno mu organizuje grupnjake u kojima seks imaju strejt i gej-parovi, a on obožava sve to da gleda.

Objavljeno:

Iako pred kamerama glume ljubav savršenog strejt para, oni su sve samo ne normalan par. Naime, Novopazarac ima uvrnute perverzne fantazije koje je uspeo da ostvari pored starlete, koja je i sama otvorena za takve egzibicije. Zbog toga se, kažu upućeni, najviše i zaljubio u nju! Njega loži da gleda kako dva muškarca imaju seks, ali za sada samo da ih posmatra.

- Kada se spanđao sa Draganom, on je skontao da je ona širokih shvatanja i da nije osoba koja ima tabue ili neke predrasude kada su seksualne slobode u pitanju. Kroz izlaske i druženje sa njom shvatio je da njeno društvo sačinjava 80 posto gej-populacije. Ona se samo sa gejevima i druži jer se tako oseća bezbednom da joj neće praviti scene. Edi se ta činjenica posebno dopala jer se on loži na gej- parove i sve ono što oni rade kad su sami u spavaćoj sobi. Malo-pomalo i on je Dragani jedne večeri rekao šta ga loži i da bi voleo da gleda dva ili više gejeva kako se krešu: "Mala, ja nisam peder, ne želim ja sa njima da se seksam, ali me mnogo loži da ih gledam kako nabijaju jedan drugog i lože se na mene dok ih gledam. Molim te, ispuni mi tu fantaziju i bićeš najsrećnija žena na svetu kad te ja dohvatim pred njima" - kaže izvor Rijalitija blizak ovom paru, koji je i sam učestvovao u ovim nastranim igricama.

foto: Printscreen

- Dragana je u početku bila šokirana. Sumnjala je da je Edo gej, pa je sve nas, njene gej-prijatelje, pitala da li sumnjamo u njega. Kada smo joj rekli da nema govora da on voli muškarce, ona se opustila. Onda je nas nekoliko počela da ubeđuje da krenemo sa njom i Edom na privatnu seks-žurku koju njih dvoje prave, te da će biti pervezno do bola i da ćemo uživati. Pristali smo ja i moj dečko, a onda i još dva naša gej-druga. Dragana je izabrala i nekoliko svojih strejt drugova i drugarica. Bilo je ludo. Dečko i ja smo se seksali, a Edo je u isto vreme imao seks sa Draganom, ali je sve vreme gledao nas kako se ljubimo i vodimo ljubav. U tim momentima Dragana je bila van sebe jer je Edo stimulisan onim što vidi bio nikad bolji ljubavnik. S vremenom su ovakva okupljanja postala tradicija, pa smo jednom nedeljno pravili takve orgije u iznajmljenom stanu u centru grada. Nadamo se da ćemo nastaviti i kada Dragana i Edo napuste rijaliti jer nama nedostaju naše seks-žurkice - završava Draganin gej-prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.