EDIS JE OSTAO BEZ IČEGA! Zilha ZAMRZLA sve račune i podnela papire za RAZVOD! Sve pare potrošio na Draganu Mitar!
Foto: Printscreen Instagram

AUUU

EDIS JE OSTAO BEZ IČEGA! Zilha ZAMRZLA sve račune i podnela papire za RAZVOD! Sve pare potrošio na Draganu Mitar!

Fetić ni ne sluti šta se dešava!

Objavljeno: 20.01.2020. 12:26h
  • 19

Edisov prijatelj ispričao je šta se sada dešava sa Zilhom i otkrio šokantne detalje:

 - Prvih nedelju dana je izgledalo da je u pravu za sve što nam je govorio. Šta se kasnije desilo sa njim to niko od nas ne može da dokuči. To je čovek kojeg niko ne prepoznaje. To što je imao javni s*ks pred kamerama je nešto najstrašnije! To je nešto što ne bi nikada uradio Edis kojeg poznaje ceo grad. I svi govorimo među sobom da ovo nije Edis...ovo je Edo ( pod tim nadimkom ga niko ne poznaje). Za taj nadimak smo saznali kada je ušao na TV Pink. Pomislio sam da je taj nadimak koristio maskirajući se iza najboljeg druga Eda, kako bi se vadio ako se sazna za aferu sa Draganom, pa da se izvlači kako je to Edo u pitanju, a ne on. Mislim da je u celoj priči pomalo kriv i njegov drug Edo koji je dosta bogat, njegova porodica je imućna i često je vodio Edisa po splavovima i u noćni život po Beogradu. Pozajmljivao mu je skupe automobile i garderobu, kako bi ovaj glumio da ima dosta para i da je neko i nešto - rekao je Edisov prijatelj, pa je dodao:

foto: Printscreen

- Edis nema taj novac kako se predstavlja. On i Zilha su živeli u nedovršenoj kući u pedesetak kvadrata na spratu kuće, a u prizemlju su živeli njegov otac, majka i sestra. On čak nije ni taj frajer sa 15 ljubavnica kako se predstavljao Dragani kako bi je učinio ljubomornom....pa ja to kao njegov dobar drug odlično znam. Da je imao tolike veze i ljubavnice, ne bi dozvilio sebi da izgubi glavu za jednom ženom onako niskog morala. Dragana je njemu posle desetogodišnjeg braka prva ljubavnica u životu. Puno toga je lagao za crnim stolom, ne znam šta su mu motivi. Nije istina da sa Zilhom pre Dragane nije bio u dobrim odnosima...on je Zilhu jako puno voleo i Dragana je njemu bila samo jedna vanbračna avantura koju je pokušavao da sakrije od svih. Tek nakon njenog izlaska iz Zadruge, kada je ostavio muž ona se okomila na njega. Mislila je da on ima neki veliki novac i trebao joj je sponzor u tom trenutku. On je zapravo od tada počeo da gubi glavu. Vidite, te profi k*rve i te kako znaju da zavrte mozak neiskusnim muškarcima. Meni je žao mog druga...prijatelja. Žao mi je njegove predivne supruge, predivne dece...žao mi je njegove poštene i čestite roditelje i porodicu. Sve je uništio. Imao je sve, a sve je izgubio. Izgubio je čak i nas, svoje prijatelje koji se stidimo njega. Njega se stidi ceo grad - rekao je Fetićev prijatelj ekskluzivno za portal Srbija Danas.

foto: Printscreen

- Zvao sam skoro Zilhu da vidim kako je i kako su deca. Rekla mi je da je predala papire za razvod. Rekla mi je takođe da je i njoj predložen ulazaku Zadrugu, što je ona naravno odbila i da ne bi nikada na taj način ukaljala čast svoje dece i svoju čast i obraz. Sada mi je žao što smo mu poverovali. Kada je dolazila ekipa Pinka da snima emisiju o Edisu, nismo hteli da ih povedemo da vide gde zapravo Edis živi kako bi mu pomogli da svi misle da je on neki veliki biznismen koji ima para. Odveli smo ih da snime samo zgradu u kojoj Zilha živi u stanu koji je lično njen i veći od pedesetak kvadrata u kojima su živeli kao porodica. Ono nešto kapitala koji su imali da bi ga ulagali u posao on je potrošio na Draganu i kako bi se predstavio kako on ima neki veliki novac. On je taj novac uzeo od svoje porodice, svoje dece. On je ustvari ostao bez igde ičega. Zilha mu je zamrzla račune kako bi spasila barem nešto. Kada je trebalo da uđe u Zadrugu molio je da podigne nešto para i da mu da kako bi sebi kupio garderobu za Zadrugu i kako bi roditeljima ostavio nešto novca. Zilha je ispala džek i otišla je do banke da podigne novac i da mu da (on bez njenog odobrenja i potpisa ne može više da uzme jedan jedini dinar) dok se ne okonča ceo postupak oko razvoda i podele njihove zajedničke imovine - rekao je Edisov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Bonus video:

(Espreso.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media