MINA JE LUTKA NA NADUVAVANJEM MENSUR SE SAMO VALJA I RADI HOP-HOP! Dušica Jakovljević isprozivala MINU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MINA JE LUTKA NA NADUVAVANJEM MENSUR SE SAMO VALJA I RADI HOP-HOP! Dušica Jakovljević isprozivala MINU

Dobila aplauz!

Objavljeno:

U toku je emisija povodom izbacivanja iz Zadruge. Gost Dušice Jakovljević u studiju je Sani Ibraimov, koji je došao kao podrška svojoj ženi Nataliji, koja večeras učestvuje u duelu za opstanak u Zadruzi.

Kao što je i običaj, Ognjen Amidžić je razgovarao sa nekim od zadrugara. Među njima je i Mensur Ajdarpašić koji je progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški.

- Kako vreme odmiče Mina mi se sve više sviđa, jako je dobar čovek, a svi je osuđuju - rekao je on, a Ognjen mu je rekao da ne deluje kao da veruje Mini.

foto: Printscreen

- Ne mogu da verujem tek tako, trebaće mi malo vremena da verujem. Danas sam bio u rehabilitaciji odmarao sam, Gagi je došao i rekao kako je Mina rekla da je ne interesuje što sam je pozvao da dođe, mene je to naljutilo, a ispostavilo se da je Gagi pogrešno preneo poruku - rekao je on, a vrlo brzo su se uključili u studijo gde je Dušica Jakovljević dala svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Šta ti misliš o ovome - pitala je Sanija.

- Dečko je mlad ima 23 godine, on živi tamo sada - počeo je Sani, a Dušica ga je prekinula.

- A jel život kad se samo valjaš po krevetu. On je ušao tamo da živi, a ne da samo hop -hop, nije ona lutka na naduvavanje, već devojka - zaključila je Dušica, a kada je publika počela da joj aplaudira, začuo se prasak udruženih dlanova, a to je očigledno veoma prijalo njenom egu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.