ALARMANTNA ISPOVEST! Miljana je NORMALNA KAD PIJE LEKOVE, neko zaista mora da joj POMOGNE!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ALARMANTNA ISPOVEST! Miljana je NORMALNA KAD PIJE LEKOVE, neko zaista mora da joj POMOGNE!

Strašno...

Objavljeno:

Lazar Čolić Zola, bivši momak Miljane Kulić je nedavno u emisiji sa Ognjenom Amidžićem, pred svima uživo u programu ispričao kakav mu je bio život sa Kulićevom van rijalitija, te i da Marija Kulić zna da je biljana navodno psihički bolesna, ali da je navodno koristi zarad novca.

- Miljana je ozbiljan psihički bolesnik i poremećena osoba, to nacija mora da zna! Iako ima svoju terapiju, ona je ne uzima. Zna i njena majka da je ovo što pričam istina, jer smo Marija i ja imali problema sa njom napolju, zbog toga što nije pila svoje lekove - počeo je Zola, pa nastavio:

- Ovo nije šala i neko bi morao da reaguje. Njena majka je najbolje upućena u njeno zdravstveno, a pre svega psihičko stanje, ali joj je novac bitniji od vlastitog deteta. Važnije joj je da zarađuje novac u rijalitiju preko nje, nego da joj pomogne - rekao je Lazar i dodao da je on hteo da joj pomogne, kao i da je bilo momenata kada je ona bila "normalna":

- Postojali su momenti kada je ona bila normalna i tada mi je takva odgovarala. Nadao sam se da će se promeniti, jer mi je obećala da će se potruditi. Međutim, nikada se to nije desilo. Naprotiv, u napadima histerije i panike, pretila mi je smrću i da će zaklati moju majku. Bojao sam se i za sebe i za svoje najmilije. Sve ovo pričam, zato što ovoj devojci treba da se pomogne. Ako neće njena majka, onda mora neko drugi da reaguje - rekao je zabrinuto Zola.

Dok je Lazar pričao sve ovo, Miljana se krstila i smejala, dok se Čolić vraćao na sve ružne reči koje je Miljana uputila Lepom Mići, Vladimiru Tomoviću, Janjušu...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.