SANJA ŠUTNULA MATORU PA SE PROVODI SA FUDBALEROM NA JAHORINI! Oglasila se i poručila svima sledeće!
Foto: Damir Dervišagić

AUUU

SANJA ŠUTNULA MATORU PA SE PROVODI SA FUDBALEROM NA JAHORINI! Oglasila se i poručila svima sledeće!

Sanja Stanković oglasila se povodom spekulacija da ne gubi vreme dok je njena devojka Jovana Tomić Matora u "Zadruzi 3"!

Objavljeno:

Navodno, ona se provodila sa fudbalerom danskog kluba Nestved, Stefanom Vicom, na Jahorini. Na društvenim mrežama i jedno i drugo objavili su po fotku sa ove planine, a ona tvrdi:

"Stefan i ja smo prijatelji već pet godina i ništa više od toga."

Sve gradske priče navodno su pokrenute zbog zategnutog odnosa koji vlada između nje i Matore.

Upućeni u ljubavni život bivše zadrugarke, sa druge strane, tvrde kako se do ušiju zaljubila u fudbalera sa kojim trenutno uživa na planinskoj lepotici.

"Sanja je poludela zbog Jovaninog ponašanja u 'Zadruzi 3'. Ona je videla da je Jovana flertovala sa Kenedijem, što je mnogo pogodilo, ali je dotuklo to što je Luni poklonila narukvicu. To joj nije oprostila, nego je rešila da joj pošalje pismo, u kojem je najoštrije osudila njeno ponašanje, nakon čega se pokupila i otišla sa Stefanom na zimovanje", rekao je dobro obavešteni izvor.

?

A post shared by Stefan Vico (@vico_stefan) on

Kako se dalje navodi, ona je sa Stefanom odsela u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini, a društvo im prave njegov drug i njegova devojka, tvrdi izvor i dodaje:

"Izlaze svako veče i provode se, a Sanja i ne prati dešavanja u 'Zadruzi'. Stefan se trudi da joj ispuni sve želje i da što više vremena provedu zajedno. Baš joj je lepo pored Stefana i rešena je da okonča vezu sa Matorom čim ona izađe iz rijalitija."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.