MILICA KEMEZ I BORA ZVANIČNO U VEZI! Odmah se oglasila i njena sestra - ŠOKIRAĆE VAS NJENE REČI!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILICA KEMEZ I BORA ZVANIČNO U VEZI! Odmah se oglasila i njena sestra - ŠOKIRAĆE VAS NJENE REČI!

Sestra Milice Kemez, Mirela, u potpunosti je promenila ploču što se tiče Bore Santane! Naime, komentarišući novonastalu situaciju ona je istakla da "ljudima treba dati šansu da se prikažu u boljem svetlu", te dodala da je za ljubav, kao i za sestru, uvek tu.

Objavljeno:

"Sve sam videla, sve pomno pratim. Neka su oni meni živi i zdravi. Ako je to njena sreća, onda je i moja", rekla je Miličina sestra, koja je očigledno i te kako promenila svoj stav što se tiče Santane.

"Treba ljudima dati šansu i priliku da se pokažu i u boljem svetlu. A i na kraju krajeva, Milica nije mala - sama donosi izbore i odluke u životu, videli ste da mene ništa ne sluša, ,onda će sama i snositi posledice (smeh). Šalu na stranu, ja sam uvek za ljubav. I uvek sam tu za nju", zaključila je ona.

foto: Printscreen

Podsetimo, Mirela Kemez isprva je negativno reagovala na zbližavanje svoje sestre Milice i Bore Santane u "Zadruzi", zbog čega je nedavno rešila i da uzme stvar u svoje ruke i stavi joj do znanja da joj prijateljstvo s njim, a tek nešto drugo, ne treba ni u najluđim snovima.

Svoju posetu Beloj kući 31. decembra iskoristila je, između ostalog, i za to da Milicu odvrati od Bore, u čemu nije uspela.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.