NIJE IMALA KREVET, SPAVALA JE NA DUŠEKU I POKUŠAVALA DA IZVUČE PARE ENGLEZIMA: Ovako je Iva živela PRE 7 GODINA!
Foto: Printscreen/RTV Pink

zadruga 3

NIJE IMALA KREVET, SPAVALA JE NA DUŠEKU I POKUŠAVALA DA IZVUČE PARE ENGLEZIMA: Ovako je Iva živela PRE 7 GODINA!

Zadrugari pomno slušaju njenu priču

Objavljeno: 14.01.2020. 21:50h

Hrvatska starelta Iva Grgurić ispričala je pred svojim sugrašanima iz Bele kuće kako je više puta u životu "ispadala budala", a onda je dala i primer.

Ona se još jednom prisetila ruke pomoći poznatog bogatog biznismena, a onda i situacije koja ju je zadesila godinu dana pre toga. Na taj način, iznova je uspela da šokira sve detaljima iz svog turbulentnog života.

foto: Printscreen

- Ispadala sam mnogo puta ovde budala. Najveća sam budala pre šest godina, ispričala sam vam svima o čemu se radi, a sada ću vam ispričati šta se desilo pre sedam godina... Otišla sam od roditelja sa 18 godina i živela sam sa gej parom u stanu. Dobila sam poziv od jednog boksera, dao mi je poslovnu priliku da radim na Zrću. Ja pitam o čemu se radi i oni mi objasne da ću prodavati epruvetice sa alkoholom za 13 kuna (oko 200 dinara), a od svake ću ja dobiti po jednu kunu (oko 15). Ja dolazim tamo, tu nije bio krevet, nego neki dušek, osam di-džejeva... Bilo je previše ljudi, po dvoje ljudi je spavalo u krevetima. I sada mi treba po plažama da nosimo te epruvetice i da ubeđujemo Engleze da je to domaća rakija. Jedva sam prodala 10 epruvetica. Pokupila sam se za dva dana. Tada sam se osetila kao budala. Radila sam kao hostesa - otkrila je Iva tokom dnevnog zadatka u Beloj kući.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media