TARA SIMOV PLAČE NA SAV GLAS, RASTU JOJ BRKOVI I BRADA: Zadrugarki problem izazvao HAOS U ORGANIZMU!
Foto: Printscreen

užas

TARA SIMOV PLAČE NA SAV GLAS, RASTU JOJ BRKOVI I BRADA: Zadrugarki problem izazvao HAOS U ORGANIZMU!

Tara Simov navodno muči muku sa viškom muških hormona, zbog čega nikada nije mogla da se ugoji, kao ni da dobije grudi i guzu, zbog čega pati celoga života.

Objavljeno:

Starleta je nedavno hospitalizovana jer se osećala loše, menstruacija joj je kasnila neko vreme, što je izazvalo haos u njenom organizmu.

foto: Printscreen

Kako se dalje navodi - tom prilikom lekari specijalisti su utvrdili da Tara ima problem sa muškim hormonima, koji divljaju u njenom organizmu i prave haos. Ona je znala za svoj problem jer sa njim muči muku već godinama, pa se nije iznenadila.

- Tara je oduvek bila muškobanjasta i ponašala se kao dečak. Već u osnovnoj školi onaje više pokazivala osobine dečaka nego devojčice. Družila se sa muškarcima, prva je počela da puši u društvu, tukla se i oblačila kao dečak. U pubertetuje tek nastao haos. Sve Tarine drugarice su počele da se formiraju u žene, dobile su grudi, zadnjicu, postajale su devojke, dok je ona ostala ista. Zakržljala, bez ženskih atributa. Imalaje brkove imalje svuda po telu, glas joj je bio dubok. Svi su je ponižavali i zvali je muškaračom. Taraje imala nadimak 'dečko' jer je bila gora od muškaraca. Muški hormoni su iz nje bukvalno vrištali. Svi su mislili da voli žene i da je lezbijka. 'Dokle ću ja da budem ovakva nikakva, izgledam kao bolesna. Je*em ti ove hormone, je*em ti sudbinu što me ovako nagrdi. Nakaza sam, znam, nikada riba neću biti', rekla mi je ona jednom - priča izvor blizak ovoj zadrugarki, koja se ni sada nije mnogo promenila, i dalje ima isti problem.

- Višak testosterona kod žena manifestuje seu vidu akni, prestanka menstrualnog ciklusa, izraženog rasta malja i produbljenja glasa. Tara je jedno vreme morala da se depilira svuda po licu jer je dobila bradu i brkove. Po telu je takođe užasno maljava, pa mora redovno da se depilira. Najviše problema joj pravi kašnjenje menstrualnog ciklusa. Tadaje razdražljiva, agresivna i ne daj Bože da joj neko stane na put. Tara je iz ovih razloga veoma nesigurna u sebe i sumnja u momke sa kojima je u vezi. Ona je svesna da nema nijedan atribut dobre ribe, ravna je ko daska, nema struk, nema zadnjicu, noge su joj kvrgave. I sa Matejom je isti slučaj, plaši se da će on provaliti da ona ima takve probleme i da će je ostaviti zbog druge koja je prava žena. Produkcija čini sve da joj pomogne i dajoj ublaži muke, pa su je nedavno hospitalizovali i sada njeno stanje drže pod kontrolom - završava izvor blizak Tari Simov.

foto: Sonja Spasić

Inače, Tara Simov priznala je Ani Korać da ima poremećaj hormona, kao i to da kod nje preovladuju muški, a sve je nasledila od svoje tetke.

- I moja tetka ima iste probleme. Njoj kasni po mesec dana. Imam višak muških hormona, koji prave haos. Nadam se da će sve biti u redu - poverila se Tara Ani Korać jednom prilikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.