VODITELJKA PAROVA I RIJALITI ZVEZDA IMALA STRAVIČAN UDES! Pobegla IZ BOLNICE sa napuklim rebrom i slomljenim nosem
Foto: Printscreen

SKANDAL

VODITELJKA PAROVA I RIJALITI ZVEZDA IMALA STRAVIČAN UDES! Pobegla IZ BOLNICE sa napuklim rebrom i slomljenim nosem

Slađana Petrušić, voditeljka i nekadašnja učesnica "Parova", doživela je saobraćajnu nezgodu i tom prilikom zadobila povrede - kako kaže nos joj je slomljen, a rebro napuklo

Objavljeno:

- Da, tačno je da sam imala saobraćajnu nezgodu. To se dogodilo kada sam sa ekipom išla da snimam emisiju "Provodadžije". Zamalo nismo svi poginuli. Na putu je bilo samo jedno drvo, ono nas je spasilo, da nismo udarili u njega, sleteli bismo u provaliju i svi bismo bili mrtvi. Ne znam šta se tačno dogodilo, auto je odjednom uhvatilo svoj smer. Blokiralo je, nisi ga mogao usmeriti ni levo i desno - počela je priču Slađa.

- Hitna pomoć je odmah došla, odvela je mene i devojku koja je vozila automobil u bolnicu. Ja sam od povreda imala napuknuto rebro i slomljen nos.

I pored povreda koje su joj konstatovane, Petrušićeva je odlučila da pobegne iz bolnice, te da ode pravo u "Parove".

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ja sam napustila bolnicu, vratila sam se u rijaliti i tako sam sedela u emisiji sa slomljenim nosem. Momak iz obezbeđenja mi je vratio nos na mesto - tvrdi Slađa.

Slađa nam je onda dodatno opisala stravičan događaj koji se odigrao:

- Sve se nekako čudno izdešavalo. Ja sam pre svega ovoga dva puta videla saobraćajke na putu. Vozim se, vidim saobraćajku i ćutim i onda auto sam od sebe počne da divlja. Ekipa koja je bila u kolima je počela da vrišti i plače, a u meni neki osećaj kao da sam sve to očekivala - završava voditeljka svoju potresnu ispovest za "Blic".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.