KARIĆ HOĆE DA BUDE SA DRAGANOM NASAMO! Izvinio se Edu pa PRIZNAO SVE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

KARIĆ HOĆE DA BUDE SA DRAGANOM NASAMO! Izvinio se Edu pa PRIZNAO SVE

Ovo niko nije očekivao!

Objavljeno:

U toku "Igre istine" jedno od pitanje je bilo upućeno Stefanu Kariću, a postavila ga je Miljana Kulić.

- Stefane, reci mi kakvo mišljenje imaš o Nataši Radan, Maji Marinković i Dragani Mitar. Analizu cele ličnosti i kada bi morao, znači da moraš, da izabereš jednu da provedeš noć na Rajskom ostrvu, koga bi? - upitala je Miljana.

- Nataša je dotakla dno svojim ponašanjem, ali ovako nije loša devojka. Cinkaroš, spletkaroš... Što se tiče Maje, devojka ima dobru dušu, zamerio sam joj što je ušla dignutim nosem ovde, kao da je neka zvezda. Potencira: "Ja sam Maja Marinković, ja sam Maja Marinković". Treba malo da se spusti na zemlju, ali mislim da je dobra duša. Zgodna, lepa, specifična devojka. Što se tiče Dragane, zamerio sam joj to što je uradila sa Vladimirom, što nije mislila na svog sina. Mislim da detetu u njegovim godinama ne trebaju neke priče da se vrzmaju po školi. On je inteligentan, izdržaće to sve. Ona je slobodna na neki način, može da radi sa Edom šta hoće - rekao je Karić, pa dodao:

- 24 sata na ostrvu, ne bih imao s*ks ni sa jednom. Morao bih sa sve tri, ali, Edo, izvini, Dragana. Da prcko nije nastradao, možda bih odabrao Maju - odgovorio je Stefan, dok ga je Edis sve vreme slušao uz osmeh na licu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.