ANA OBEZBEDILA DAVIDA, PA UŠLA U ZADRUGU: Ostavila mu VRTOGLAVI DŽEPARAC, pa posle kažu da je ONA SPONZORUŠA!
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA JOJ ČAST

ANA OBEZBEDILA DAVIDA, PA UŠLA U ZADRUGU: Ostavila mu VRTOGLAVI DŽEPARAC, pa posle kažu da je ONA SPONZORUŠA!

David je strahovao da ne ostane bez novca

Objavljeno:

Ana Korać navodno je svom vereniku, Davidu Dragojeviću, ostavila 40.000 evra dok je ona u rijalitiju.

David je prema rečima izvora strahovao da ne ostane bez novca jer zajedno zarađuju preko društvenih mreža, pa je ostavila svom vereniku pozamašnu sumu.

foto: Printscreen

- Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je bilo šta spomenuo i objasnio joj da će se vratiti kod majke ako nešto zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu", David je došao sa treninga, gde ga je Ana dočekala sa 20.000 evra u kešu i karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvom mahu, David je bio šokiran i nije znao šta ga je snašlo, ali mu je Ana objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David nije hteo da čuje za to, pa joj je rekao da se oseća kao devojčica, zbog toga što mu ona obezbeđuje novac - kaže izvor i dodaje da će Dragojević navodno ući u rijaliti, ukoliko njegova finansijska situacija bude loša.

foto: Printscreen

- David mnogo voli Anu i poslednje što želi je da se njena ušteđevina potroši, to je ona zaradila bez njega. Zato planira da uđe u rijaliti, ako taj novac počne da se topi. Plan je da ona bude tamo sama bez njega par meseci, a njegov ulazak se očekuje na proleće - zaključuje izvor.

Bonus video

MILJANA KULIĆ STVARNO IMA TELEFON?! Zapričala se pa nije mogla da se zaustavi: Sumnja progutala RIJALITI KUĆU!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.