DRVO MUDROSTI DONELO VAŽNU ODLUKU, AKO VI ŽELITE TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Šta se dešava, da li je ovo ISTINA?
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DRVO MUDROSTI DONELO VAŽNU ODLUKU, AKO VI ŽELITE TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Šta se dešava, da li je ovo ISTINA?

Vladimir Tomović osvojio je srca mnogih devojka u rijalitiju "Zadruga", međutim, uvek se na kraju vraćao Mini Vrbaški koju je jako zabolelo to što je Crnogorcu za Novu godinu u posetu došla njegova devojka Isidora.

Objavljeno:

Vladimir je postao sve nervozniji kada je u Belu kuću došao Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imao sukob pre ulaska u Zadrugu. Naime, njih dvojica su se nekoliko puta svađali, ali je sve eskaliralo kada ga je na jednoj od proslava, Vladimir uhvatio za vrat i fizički nasrnuo na njega. Tada je Veliki šef doneo odluku da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

Nekoliko dana potom, pojavio se klip koji je zapalio društvene mreže. U tom video zapisu, prikazan je razgovor Mine i Mensura u kom navodno otkrivaju da im je bio plan da ga izbace iz Zadruge.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, Tomović je za vreme boravka u rijalitiju uspeo da osvoji srca gledalaca, te bi oni opet želeli da ga vide u rijalitiju. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Zadruga- Pink.rs" neko od fanova je postavio komentar da je Drvo mudrosti rešilo da vrati Tomovića u rijaliti, a ta objava je pokrenula lavinu komentara.

- Drvo mudrosti je donelo važnu odluku! U komentaru napišite "da" ili "ne" ako (ne)želite povratak Vladimira Tomovića u Zadrugu! Ako više ljudi bude za povratak, Drvo mudrosti prekosutra vraća Vladimira u Zadrugu - pisalo je u objavi.

foto: Printscreen

Ostaje da vidimo da li će se veliki zavodnik vratiti u Belu kući ili je ovo samo želja jednog od Vladimirovih fanova. Verovatno će ovaj apel biti upućen produkciji, koja se još uvek nije oglašavala povodom ove objave.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.