DRAGANA RASTURA BRAKOVE I EDOVIM PRIJATELJIMA: Svi su oženjeni i VARAJU ŽENE, bila sam prisutna MILION PUTA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DRAGANA RASTURA BRAKOVE I EDOVIM PRIJATELJIMA: Svi su oženjeni i VARAJU ŽENE, bila sam prisutna MILION PUTA!

Razvezala jezik!

Objavljeno:

Milan Milošević večeras razgovara sa zadrugarima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica u Šiša baru, bila je Dragana Mitar. Progovorila je o svom odnosu sa njenim oženjenim dečkom Edisom Fetićem.

Tokom njihovih svađa, Edis je rekao da mu ne pada da se razvede od svoje žene Zilhe Karišik, a potom su imali intiman čin, pa je Dragana prokomentarisala ovu situaciju.

foto: Printscreen

- Imali smo razne rasprave napolju, uvek smo bili na nekoj vagi i ja bih njemu mogla da izgovorim neke reči. Ja znam pola stvari da koje kaže, ni ne misli. On tačno udara neke tačke koje mene nerviraju. Meni je to smešno, trebalo bi da bude na toj drugoj strani. Jedno radiš, drugo govoriš, a ko zna šta misliš... Mislim da pokušava neke stvari da sakrije, da ne priča o njima. Ja znam da sam i ja možda naporna i da nekad puknem, ali mislim da i ja njemu kažem neke stvari koje isteraju njega iz takta. Ali on uglavnom se kao ne seća ili skreće sa teme. Ja nikoga nisam ni na šta naterala, nikoga ne držim na silu, dok je lepo, lepo nam je, kad ne bude, svako svojim putem - ispričala je Dragana.

- Ja njegove prijatelje znam napolju i znam kako funkcionišu, oženjeni smo, a kao momci živimo. Nisu ni oni moralni, ali to nije moj problem, već problemi njihovih žena, bila sam prisutna milion puta, ali to ne bih nikad iskoristila. Ja sam navikla, nema potrebe da komentarišem.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.