KARIĆ OPLEO PO IVINOJ PORODICI! Nisu podržali Stefana, ali jesu STARIJEG OŽENJENOG ČOVEKA u kolicima!
Foto: Pritnscreen

ZADRUGA 3

KARIĆ OPLEO PO IVINOJ PORODICI! Nisu podržali Stefana, ali jesu STARIJEG OŽENJENOG ČOVEKA u kolicima!

Ovo ga je veoma razbesnelo.

Objavljeno:

Odnos Ive Grgurić i Stefana Karića nedeljama je potresao Belu kuću, ali i sve verne gledaoce televizije Pink i rijalitija "Zadruga 3". Oni su imali veoma turbulentnu romansu, koja je mnogo puta bila pred pucanjem, a onda su definitivno odlučili da stave tačku na svoj odnos kada su ih posetile njihove porodice pred Novu godinu.

Iva je tom prilikom saznala da njena porodica nije za ovu vezu, iako su od Stefanovog oca i majke dobili vetar u leđa. Ovakvo ophođenje Ivinih najmilijih isprovociralo je Osmana Karića, koji se oglasio za naš portal i rekao sve što mu je ležalo na duši.

foto: Pritnscreen

- Kao što ste već mogli da zaključite iz javnosti, mojih izjava po raznim portalima, TV emisijama u kojima sam učestvovao, uvek sam podržavao vezu Stefana i Ive. Nisam neko ko pljune, pa liže, što ste mogli da vidite i kada sam bio u poseti kod sina koji se nalazi na velelepnom imanju "Zadruge" u Šimanovcima. Ivu smo tada prihvatili kao deo svoje porodice, a ne lažno kao što se kod nekih drugih roditelja videlo kada su u pitanju "zetovi i snajke", već od srca. Ulaskom Ivine majke, tetki i prijatelja, mogli ste da vidite samo cinizam, sujetu, mržnju. Ivu podržavam i dalje, ali njene fanatike koji seju mrznju, neću podržavati. Mislim da se ljudi zavaravaju kada misle da će se Stefan i Iva pomiriti, mislim da neće, pogotovo što se Stefana tiče. Ivina mama ga nije podržala, bolje da mu je šamar lupila nego to izgovorila. Stefan je jako pravičan, sujetan i karakteran i neće ga ništa uzdrmati. Mama nije podržala Stefana, ali je i te kako podržavala vezu ćerke sa starijim oženjenim čovekom - rekao je Osman u jednom dahu.

Kako će se nadalje odvijati Ivin i Karićev odnos, da li će doći do pomirenja ili će se još više udaljiti, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.