PROPAST RIJALITI ZVEZDE: Nekad živela u luksuzu, danas u sobici iznad salona! IZGUBILA SVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/jutjub

bankrot

PROPAST RIJALITI ZVEZDE: Nekad živela u luksuzu, danas u sobici iznad salona! IZGUBILA SVE! (VIDEO)

Katie je ranije svoje obožavatelje šokirala nakon što im je pokazala video vodič kroz svoju kuću

Objavljeno:

Britanska starleta i reality zvezda Katie Price (41) nedavno je najavila kako želi renovirati svoju 'odvratnu rezidenciju', kako sama naziva vlastitu kuću. Radovi su započeli, međutim troškovi uređenja su se izmakli kontroli. Price je u međuvremenu bankrotirala, a ceo posao je stao, pišu britanski mediji.

Price je zbog neočekivanih problema, navikla na luksuzan život i krpice, morala preseliti kod prijateljica koje su je primile u slobodnu sobu dok se ne snađe. Katie tako sada živi u predgrađu iznad frizerskog salona, a Mirror piše kako barem ima pravo na besplatnu frizuru kod komšija.

Katie je ranije svoje obožavatelje šokirala nakon što im je pokazala video vodič kroz svoju kuću. Na podu je bila hrpa odeće, sve je bilo u neredu, a ona se požalila kako 'pokušava' očistiti kuću, ali joj ne polazi za rukom.

Kako nevolja nikad ne dolazi sama, Price se nedavno požalila i da praznike nije provela s decom. S najstarijim sinom Harveyjem (18) za to je vreme otišla na Tajland, dok su ostala deca kod bivših supruga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.