OGLASIO SE LEVIJATAN ZBOG ERMINE PAŠOVIĆ: Nju zanimaju samo PARE , a ne PAS! Produkcija neka reaguje PAS ĆE UMRETI
Foto: Printscreen

POTRESNO

OGLASIO SE LEVIJATAN ZBOG ERMINE PAŠOVIĆ: Nju zanimaju samo PARE , a ne PAS! Produkcija neka reaguje PAS ĆE UMRETI

Ermina Pašović je u rijalitiju “Zadruga 3” napravila je pravi haos sa Mensurom Ajdarpašićem, koga je u jednom trenutku potpuno ispolivala nakon što ju je usred svađe provocirao za njene pse, govoreći joj da će “krepati kao i oni jer ih nije hranila”

Objavljeno:

Čitav haos oko Ermininih pasa je zapravo počeo sinoć kada se ona panično žalila da joj keruša umire zbog hladnoće, dok su je pojedini zadrugari optuživali, baš kao i Mensur, da su životinje zapravo u problemu jer ih nije dovoljno hranila.

Pašovićeva je sinoć uletela u Belu kuću urlajući i napravila je scenu zbog svojih ljubimaca jer je, kako su rekli, njenoj keruši loše i kako joj se tresu zadnje noge

Nakon toga, ona je odlučila da sama spasi pse i prokopala je tunel ispod kaveza ne bi li izvukla napolje svog ljubimca

Sada se povodom slučaja oglasio i pokret “Levijatan” kojeg su alarmirali fanovi “Zadruge”.

– Zadruga. Delite. Ermina može u svakom trenutku izaći sa psima, nije ni u kakvom zatvoru nego ostaje unutra zbog para i ne interesuju je psi što je već pokazala batinanjem. Produkcija ne vodi računa o životinjama ništa više no ona. Njoj se psi trebaju oduzeti, da bude izbačena, a produkcija hitno da reaguje na ovaj skandal jer će pas umreti – stoji u objavi na zvaničnom profilu “Levijatana”.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.