SANJA PROGOVORILA O FILMIĆU ZA ODRASLE: Priznala da je snimila video za 18+, pogledajte o čemu je reč!
Foto: Printscreen

konačno

SANJA PROGOVORILA O FILMIĆU ZA ODRASLE: Priznala da je snimila video za 18+, pogledajte o čemu je reč!

Planirala da iznenadi sve!

Objavljeno: 20:37h

Bivša zadrugarka Sanja Stanković zablistala je na snimanju novogodišnje emisije "Amidži šou", i to u crvenoj haljini, koju je sama dizajnirala.

- Crvena boja, uhvatila me je praznična euforija. Neću nigde slaviti Novu godinu, pa da obučem crveno - rekla nam je Sanja.

Kako već tradicionalno Veliki šef organizuje novogodišnje posete zadrugarima od strane njima bliskih ljudi, upitali smo atraktivnu plavušu da li planira da poseti svoju devojku Jovanu Tomić Matoru i šta misli o njenom učešću.

- Ne bih to propustila, to je jedina prilika da mogu da je vidim. Ulazim sigurno! Dobiće drugi gips od mene kada budem ušla (smeh). Sama je sebi polomila nogu. Na početku je nije bilo nigde, ali popravila se, sad mi je super. Samo ne treba da pije i biće odlično. Zvali su je da komentariše ljude, ne da bude "Prva kuvarica Srbije". Da bude Jovana Tomić Matora - rekla je Sanja.

foto: Printscreen Instagram

Kako je Matora nedavno pomogla Stefanu Kandiću Kendiju da iznenadi Milicu Kemez, zapazili smo da Jovana i dalje živi za ljubav, kao i do sad, a onda nas je Sanja iznenadila komentarom.

- Da li je pomogla Kendiju zbog Milice ili zbog sebe, videćemo. Rekla je da joj se Kendi dopada, da nije sa mnom, da bi možda bila sa njim - iznenadila nas je Stankovićeva.

Dobro, pohvalila je njegov polni organ, kada je čula najveći u kući, neko je komentarisao - otkrili smo Sanji.

- Stvarno? Ja to nisam znala. Eto, vidiš. Dug je period do kraja rijalitija, videćemo. Biće kritika! Moje kritike su dobre i realne, ne pričam ništa za njeno zlo - šokirala se Sanja.

Upitali smo Sanju i šta se dešava na poslovnom planu kod nje, da li uskoro planira da iznenadi publiku novom pesmom.

- Počela sam da dizajniram haljine i garderobu. Nova pesma se radi. Solo, moja druga solo. Mogu samo da najavim da će biti 18+. Više video nego pesma, ali pesma je povezana sa videom - otkrila je Sanja.

foto: Damir Dervišagić

Ovih dana Dragana Mitar je ušla u konflikt sa Matorom i Zoricom Marković, kada im je zamerila, kako je rekla, što su se udružile protiv nje, a imale su žestoke konflikte. Takođe, Mitrova je već jednom iznervirala Sanju kada nije prenela tačne informacije koje joj je poslala.

- Ja sam Dragani pre ulaska rekla da mene ne meša u njene i Jovanine svađe, a ona joj je unela dezinformacije. Da sam tužna, da sam ovakva, onakva, da nisam ništa rekla Jovani. A rekla sam da je volim. Jovana je plakala u Rajskom vrtu kod Drvenceta, ja sam poludela tad. I Dragana je imala sukobe sa nama, rekla nam je da je naša veza odvratna, nema pravo da tako nešto komentariše. Veliki ljudi praštaju. Dragana nema prava da priča o tome - ispričala je Sanja.

Na kraju smo je upitali i da li sprema poklon svojoj devojci.

- Auto mi je pun poklona. Štake su, da može da hoda - našalila se na kraju Sanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.