POTPUNO RASKRINKANA DALILA DRAGOJEVIĆ! Dejan POLUDEO OD LJUBOMORE, Karić samo sedeo i CRVENEO!
Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 3

POTPUNO RASKRINKANA DALILA DRAGOJEVIĆ! Dejan POLUDEO OD LJUBOMORE, Karić samo sedeo i CRVENEO!

Dalila Dragojević je govorila o svom braku sa Dejanom, a onda je Marko Đedović u emisiji "Pitanja novinara" prokomentarisao odnos Dalile Dragojević i Stefana Karića.

Objavljeno:

- Šta ti je sve Dalila rekla, a šta je tvoj utisak? - upitao je Darko Đedovića.

- Na žurki je počelo to nešto između Dalile i Dejana, provodila je vreme sa mnom. Kada su bile klavijature tu, Dalila i ja smo pevali neke dvosmislene pesme, šalili smo se. To smo zvali inatske pesme. Ja sam naručio pesmu "Branili su našu ljubav". Došli smo onda u kuću, Stefan je išao sa vrata i Dalila je u šali rekla nešto: "Ima ovde ljudi koji nemaju m*da", a Karić je rekao: "Imam ja, samo neke ljude štitim". On nije to shvatio ozbiljno, mislio je da je neki zadatak. Dalila mi je rekla da Dejan postaje ljubomoran, da nikada nije primetila tu crtu - ispričao je Đedović, pa nastavio:

- Kada smo ležali u krevetu, Stefan je prolazio, nasmejao se i pitao nas da li smo na zadatku. Tu je počela priča o Dejanovoj ljubomori, pa smo prešli na priču o Stefanu. Smejali smo se pesmama koje smo naručivali. Rekao sam da je taj odnos meni jako čudan. Analizirao sam to od samog starta. Dalila me je onda upitala kako to meni sada izgleda, rekao sam da to bockanje za stolom deluje vrlo čudno, i da je to što je Stefan rekao što mu se sviđa Dalilin karakter, da su to stvari u koje se čovek zaljubljuje. I tu smo se nasmejali - dodao je Marko.

Karić je sve vreme crveneo od stida, dok je Dejan goreo od ljubomore.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.