NAJVEĆI KAVGADŽIJA I 2019. JE ON: Tomović rekorder po BROJU TUČA u Zadruzi, a na nju ste sigurno zaboravili (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAJŽEŠČI OKRŠAJI U "ZADRUZI 3"

NAJVEĆI KAVGADŽIJA I 2019. JE ON: Tomović rekorder po BROJU TUČA u Zadruzi, a na nju ste sigurno zaboravili (VIDEO)

Mala, ali dinamitna!

Objavljeno:

Najpopularniji i najgledaniji TV format definitivno je rijaliti "Zadruga" koja se prikazuje na Pinku, a ove godine je ušla u svoju treću sezonu.

Iako je "Zadruga 3" možda najmanje incidentna od sve tri ukupno, ni u njoj nisu izostali žestoki verbali sukobi zadrugara, nasrtanja, pa čak i fizički obračuni.

U tom duhu je maltene i započela treća sezona najgledanijeg rijalitija, kada je odavno bivši učesnik Filip Mijatov u roku od 24 sata uspeo da zarati sa pola Zadruge. To je kulminiralo okršajem sa Saškom Karan, a posle sukoba sa Vladimirom Tomovićem završio je čak i u zatvoru na imanju u Šimanovcima.

foto: Printscreen

Nakon svađa sa zadrugarima, Mijatov je pokušao da razvali ogradu kako bi pobegao iz "Zadruge" samo tri dana od početka rijalitija.

Inače, Saška Karan nije bila bezazlena ni u jednoj sezoni rijalitija, pa je tako i po samom ulasku uz "Zadrugu 3" napravila incident.

foto: Printscreen

Naime, ona je napravila pravi karambol nekoliko minuta nakon svog ulaska na velelepno imanje. Odmah se posvađala sa zadrugarima, pa je počela da urla i da baca tanjire, a obezbeđenje je uletelo da je smiri.

foto: Printscreen

Stari rijaliti-kavgadžija Miloš Bojanić uspeo je da isprovocira Taru Simov, koja je, ruku na srce, jedna od najkonfliktnijih zadrugarki.

Najstrašnije je izvređala Bojanića, nazivala ga matorcem i psovala ga. Miloš se ni tad nije povukao, već je nastavio da je provocira.

foto: Printscreen

Obezbeđenje je u jednom trenutku reagovalo i bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do sukoba. Tara se potom smirila i napustila prostoriju, a kasnije je zadrugarima pričala da je šokirana ponašanjem pevača.

foto: Printscreen

Međutim, tokom jedne druge njene svađe, kada se sukobila sa Filipom Reljićem, ni obezbeđenje nije uspelo da je obuzda.

foto: Printscreen

Naime, Tari je "pala klapna", pa je u trenutku besa otišla u govornicu i potpuno je razlupala! To je izgledalo ovako:

Ipak, u jednoj tuči je umalo platila glavom.

Zbog toga što ju je krvnički izudarala, Jelena Krunić je diskvalifikovana.

Sigurni smo da ćete ovu žensku tuču dugo pamtiti:

Iako je u fajtu sa Krunićkom izvukla deblji kraj, to je nije zaustavilo da nastavi da se svađa, a kada ne može da se izbori svojim podugačkim jezikom, skače i hvata se za vratove.

Zabeležile su i kamere kako Tara davi Ivu, ali uprkos svemu, ona i dalje opstaje u rijalitiju.

Možda je Tara jedna od žešćih svađalica od ženskih rijaliti igrača, međutim, rekorder u broju konfliktnih situacija ipak je Vladimir Tomović.

foto: Printscreen

Nakon ozbiljnog sukoba u koji je uleteo sa Mimom Živković, kada je ona udarila tamo gde Tomovića najviše boli - u njegovu seksualnost, ovu "Zadrugu" mnogi će pamtiti po Vladimirovom nasrtanju na Gagija Đoganija.

foto: Printscreen

Prvo se u krst zaklinjao da će ga prebiti, a onda je isplivao i snimak kako se zaleće da ga udari, iako je on trvdio da ga je samo povukao za kapuljaču.

Podsetimo se te situacije:

Tomović se definitivno ne smiruje, pa je tako ušao u sukob i sa Edinom Fetićem zbog Dragane Mitar, sa kojom je bio u intimnom odnosu u trenutku kada se njen Gospodin Torta pojavio u Beloj kući.

foto: Printscreen

Njihova tuča okarakterisana je kao najbrutalnija tuča u istoriji Zadruge!

Pogledajte necenzurisani snimak:

Jedna od najsramotnijih svađa koja se dogodila u "Zadruzi 3" dogodila se između predstavnika sedme sile Marka Đedovića, Saške Karan, Marije i Miljane Kulić, koja se umalo završila kobno, s obzirom na to kako su se zaletalil jedni na druge i čime su se sve gađali.

foto: Printscreen

Prvo je došlo do svađe između Marije i Saške Karan, koje su se najpre polivale vodom, da bi potom Saška uzela i veliku pepeljatru u pokušaju da je gađa, ali srećom nije uspela da je pogodi.

U raspravu se umešala Miljana Kulić, koja se žalila da je Marko Đedović udario pesnicom u glavu.

Osim udaraca, pale su i teške uvrede i psovke na račun cele porodice.

Podsetite se i ove situacije:

I za kraj, najinteresantnija rijaliti zvezda svih sezona Miljana Kulić koja svime što radi, pa tako i svađama, i tučama, nekako ume da napravi pravi šou.

Na stranu sve žestoke svađe koje je imala sa majkom Marijom i verenikom Lazarom Čolićem Zolom, ostaće upamćene ipak njene scene sa dadiljama.

Opšte je poznato da nijedna dadilja ne može da izdrži Miljaninu torturu, zbog čega se često svađa s majkom Marijom. Poslednju je takođe dovela do suza, pa je na kraju rekla da slobodno može da ide jer će ona i Zola čuvati dete.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.