OVI SNIMCI SU VIŠE OD FILMA ZA ODRASLE! Ko je tokom 2019. godine IMAO NAJBOLJE AKCIJE u rijalitiju! (NIJE ZA DECU)
Foto: Printscreen Youtube

šok

OVI SNIMCI SU VIŠE OD FILMA ZA ODRASLE! Ko je tokom 2019. godine IMAO NAJBOLJE AKCIJE u rijalitiju! (NIJE ZA DECU)

Rijaliti program je postao mesto u kome učesnici žive život kao da ih kamere ne posmatraju, a čini se kao da je sve to preraslo u normalan stav pa sada i konzumiraju seks pred gledaocima bez imalo stida i srama.

Objavljeno:

2019. godina je zabeležila neke od najvrelijih akcija i moglo bi se reći da u godini koja osta iza nas rijaliti "Zadruga" i "Parovi" stvarno imaju čime da se pohvale.

Nadežda Biljić i Tomislav Panić

Pevačica je otpočela neobaveznu romansu sa manekenom u drugom serijalu "Zadruge", a na kraju je njihova priča ispala jedna od ozbiljnijih, gde je Nadežda čak zatrudnela i njihova beba je na putu.

foto: Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna i Marko su učestalo upržnjavali seks, a zbog njih se često koristio izraz "Drmala se tuš kabina". Bivša blogerka i maneken kada se spoje sve je prštalo od strasti, a gledaoci rijalitija su gotovo svakodnevno imali priliku da gledaju kako to rade, a oni su čak izmislili pravilo korišćenja stolice koju unesu pod tuš ne bi li im bilo lakše.

foto: Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Miljana i Zola su par koji prolazi kroz mnogo ljubavnih drama, a svako pomirenje padne posle seksa. Kulićeva je u jednom trenutku zatrudnela, ali je morala na kiretažu. Zola i Miljana su toliko strastveni da je Marija, Miljanina majka, poludela na ćerku kada je saznala da ona ima seks sa Zolom i posle kiretaže, u tako rizičnom stanju.

foto: Printscreen

Ana Korać i David Dragojević

Rasna crnka, Ana Korać toliko je privukla Dragojevića da je on ostavio bivšu verenicu Aleksandru Subotić ne bi li bio sa njom. Njihova veza i dalje traje, a kamere su zabeležile dosta scena u kojima ovo dvoje bivših zadrugara vode ljubav.

Sanja Stojanović i Jovana Tomić Matora

Jedan od najsimpatičnijih vrelih akcija koje su obeležile rijaliti program u 2019. godini definitivno jeste seks Sanje i Matore.

Matora je sa gaćama na pola guze čekala da joj Stankovićeva da zeleno svetlo, ne bi li uletela pod tuš sa njom i utonula u oblak strasti.

Miki Đuričić i Suzana Perović

Suzana je danima nakon seksa plakala od sramote, ali ispostavilo se da to nije bio jedini put da su imali žestoku akciju.

Njih dvoje su više puta upražnjavali odnose, ali su se svaki put vešto sakrili od kamera. Ipak, one iz toaleta nisu mogli da prevare.

foto: Printscreen

Edis Fetić i Dragana Mitar

Još uvek udata Dragana Mitar i još uvek oženjeni Edo Fetić imali su seks pred punom sobom zadrugara što njihov seks izdvaja kao top 1 u godini koju ostavljamo iza nas.

Njih dvoje su pokušali suptilno da obave "posao", ali je svima budnima u kući bilo jasno šta se događa.

Dragana je na kraju, za razliku od mnogih učesnica Zadruge koje su imale odnose pred kamerama, otišla da se istušira.

foto: Printscreen

Milijana Božić i Milojko Božić

U "Parovima" je ovo jedan od najzapaženijih vrelih akcija s obzirom na razliku u godinama između mlade Milijane i njenog 53 godine starijeg muža.

Izgleda da je Milojko još u punoj snazi, i da njegove godine nisu odmogle da ovo dvoje imaju odnose.

foto: Printscreen

Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac

Iako je Milijana udata za Milojka, to je nije sprečilo da uleti u strasnu vezu sa takođe starijim čovekom, sa kojim sve češće upražnjava seks pred kamerama.

Za Milijanu je poznato kako voli starije muškarce, pa joj vrele akcije sa Žabcem izuzetno prijaju.

foto: Pritnscreen

Koja od vrelih akcija je po vama najnemoralnija, a koga pak opravdavate što ima seks pred kamerama dok porodica i prijatelji to gledaju? Pišite nam u komentarima ko je vaš favoriz iz 2019. godine?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.