OPLJAČKANA ZORICA MARKOVIĆ! Trojica u toku noći upala u KUĆU i odneli vredne slike od 10.000 EVRA!
Foto: Printscreen/zadruga

SKANDAL

OPLJAČKANA ZORICA MARKOVIĆ! Trojica u toku noći upala u KUĆU i odneli vredne slike od 10.000 EVRA!

Zorica Marković opljačkana je prošle nedelje, u noći između četvrtka i petka, kada su joj u porodičnu kuću u Jajincima upala tri nepoznata momka.

Objavljeno:

Pevačica je u tom trenutku spavala u svojoj sobi i nije čula nikakvu buku koja bi joj poremetila san. Kada se ujutru probudila, zatekla je haos u dnevnom boravku. Navodno su nestale dve slike čija je vrednost 10.000 evra, kao i pozlaćena stona lampa, zidni sat, mobilni telefon i kompletan escajg.

- Zorica malčtene nije ni oči otvorila i čim je zakoračila u dnevnu sobu, videla je otvorene fioke, a sve što je moglo da bude isprevrtano, nije bilo na svom mestu. Pola vrednih predmeta i ukrasa je nestalo, pa joj ništa nie bilo jasno. Prozori su regularno bili zatvoreni, ali vrata otključana. Odmah je pozvala mlađeg sina Iliju i saopštila mu da su joj očigledno provalnici upali u kuću. Zatim je telefonirala poznaniku koji radi kao inspektor u policiji i on je došao u roku od dvadesetak minuta - otkriva pevačicin komšija i dodaje da su sigurnosne kamere s kuće pomogle da se uhvate lopovi.

foto: Printscreen

- Pošto je Zorica nedavno renovirala kuću, ona je sebe obezbedila kamerama radi sopstvene bezbednosti. Kada su u policiji odgledali snimke, odmah je sve odrađeno po nalogu nadležnih organa i krivci su brzo pronađeni. Radi se o lokalnim momcima koji su odranije poznati polciji. Markovićevoj su odnete stvari vraćene u roku od dva dana, tako da nije pretrpela nikakvu materijalnu štetu, osim što se potresla i uplašila.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.