A mi mislili da su na socijali! Nema teorije da pogodite gde su i čime se danas bave braća Vasić (FOTO)

Svaka čast!

A mi mislili da su na socijali! Nema teorije da pogodite gde su i čime se danas bave braća Vasić (FOTO)

Učesnici rijalitija "Veliki brat" jedno vreme su obilazili narodne kuhinje, ali su uspeli da se spasu od bede.. Evo i kako
Objavljeno:

Nakon završetka prošlogodišnjeg regionalnog "Velikog brata", bivši stanari su nastavili da privlače medijsku pažnju. Zorka Motorka je ušla je u rijaliti "Farma", Gogo Base i Đorđe su u "Parovima", sestre Šegetin slamaju srca širom regiona, a pobednik Darko pozira s fanovima. No, gde su "fensi" blizanci, Mika i Giba Vasić. Rijaliti u Srbiji kao porodični biznis! A ovih 8 porodica su namlatile najviše para! (FOTO) (VIDEO) Svi ih pamtimo po zavidnim plesnim veštinama, nepoznavanju gramatike i smešnim izjavama. Nakon izlaska iz "Velikog brata" uhvaćeni su kako čekaju u redu za narodnu kuhinju, no čini nam se kako je to za njih daleka prošlost.

Blizanci se nalaze u Minhenu. Sudeći po slikama, sada se dobro hrane ,a i nabavili su nove dizajnerske cvikere. Međutim, srpska gramatika im i dalje ide jako loše. Mika Vasić se pohvalio i slikom sa novog posla, a u komentaru je pokazao da srpski jezik još uvek nije baš lepo naučio.
- Malo sa radnog Mesto… - napisao je Giba uz fotke. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.