BIVŠEG ZADRUGARA POKUŠALI DA UBIJU ISPRED KLUBA! Marka izboli NOŽEM,bio je DISKVALIFIKOVAN, a evo kako je SADA
Foto: Printscreen

SKANDAL

BIVŠEG ZADRUGARA POKUŠALI DA UBIJU ISPRED KLUBA! Marka izboli NOŽEM,bio je DISKVALIFIKOVAN, a evo kako je SADA

Marko Cvetićanin (34), aktivni član pokreta “Levijatan” i učesnik rijalitija “Zadruga” preksinoć je izboden više puta na svom radnom mestu ispred jednog kluba u Savamali.

Objavljeno:

Marko je van životne opasnosti. Istraga je u toku, a za napadačem se traga. Cvetićanin potvrđuje da se ovaj incident desio.

– Uboden sam više puta hladnim oružjem. Sva sreća nije opasno po život. Istina je da su članovi Levijatana ugroženi. Ja se profesionalno bavim poslovima obezbeđenja, pa tako u sklopu “Levijatana” pratim Pavla. Definitivno moramo dići nivo bezbednosti na viši nivo, iako je ovo nešto što se desilo u gužvi i nisam ja meta verovatno, a ni “Levijatan”, ali svakako opreza nikad nije dovoljno – poručuje Cvetićanin.

Da se uspešno oporavlja potvrđuje i to da je aktivan na društvenim mrežama, a poruke podrške ovom momku stižu od njegovih pratilaca na Fejsbuku.

– Potreban si njuskicama. Potreban si svojim Levijatancima. Srecan i uspesan oporavak, LJUDINO! glasi jedan od komentara na Markovoj današnjoj objavi.

foto: Printscreen

Podsetimo Cvetićanin je učesnik koji se najkraće zadržao u Zadruzi, jer nije ni stigao da se useli kada je zbog napada na Mirka Gavrića odmah diskvalifikovan i izbačen iz ovog rijalitija.

kako je izgledao skandal sa Mikrom Gavrićem i diskvalifikacija Cvetićanina, pogledajte na snimcima ispod!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Dnevnimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.