EDISOV PRIJATELJ SE OGLASIO I REKAO DA SU SVI BESNI NA NJEGA: Njegovi roditelji su LOŠE!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

EDISOV PRIJATELJ SE OGLASIO I REKAO DA SU SVI BESNI NA NJEGA: Njegovi roditelji su LOŠE!

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić priznali su javno da su zajedno!

Objavljeno:

Iako su njih dvoje neko vreme bili deo ljubavnog trougla, u kom je bio i Vladimir Tomović, Dragana je istakla da je Crnogorac ne zanima i da je srećna samo sa Edom. Međutim, ono što je problematično u celoj priči jeste da je Edo oženjen Zilhom, sa kojom ima troje dece, a ni njegovi najbliži ne smatraju da je Dragana pravi izbor za njega.

Naime, progovorio je Fetićev prijatelj, koji se takođe zove Edo, a koji je istakao da ne može da veruje šta njegov drug radi.

- Ne znam ni sam šta da kažem na ovaj cirkus... On je čovek slep kod očiju, šta drugo reći? Normalno da nisam za to da bude sa Draganom, niko ne bi da njegov prijatelj ostavi sve zbog žene koja ga je javno prevarila, ponizila na nacionalnoj televiziji! - rekao je Edo.

foto: Printscreen/ Instagram/ zzilhaaa

On je istakao i ranije u razgovorima da je u kontaktu sa Zilhom, ali da ona još ne želi da se oglašava. S druge strane, ne čuje se ni sa Edovim roditeljima jer, kako ističe, ne sme da ih pozove.

- Ona (Zilha) se još ne oglašava, a ja stvarno ne mogu u njeno ime da pričam. Što se tiče njegovih, iskreno, ne smem da ih nazovem, a verujem da su baš loše kad vide sina koji je pao pod uticaj Dragane, Miće i Marka Đedovića - zaključio je Edo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.