ANA KORAĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA JANJUŠEM: Ne može da me zaboravi, ja sam mu SLABA TAČKA
Foto: Pirntscreen

ZADRUGA 3

ANA KORAĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA JANJUŠEM: Ne može da me zaboravi, ja sam mu SLABA TAČKA

Rijaliti par Ana Korać i David Dragojević nekoliko puta bili su već prozivani od strane sadašnjih zadrugara u trećoj sezoni rijalitija.

Objavljeno:

Međutim, Koraćeva je odlučila da se priseti svog boravka u "Zadruzi 1", kada su je mnogi cimeri spajali sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Prethodnih dana zadrugari su Ivanu Šopić upoređivali sa Anom, zbog njenog bliskog odnosa sa Janjušem, te je odmah na početku Koraćeva iznela svoj stav.

Mislim da on ne može da me zaboravi, malo, malo pa me u šali spomene. Znaš kako David to komentariše: "Joj, vidi opet ovaj" - rekla je Ana, na šta se ubacio i David:

foto: Printscreen

- On sve indirektno priča, a sve misli na nju, milion poruka, sve kao nešto kroz šalu, a sve je upućeno njoj.

Podsetimo, u prvoj sezoni Zadruge, dugo se polemisalo o odnosu Koraćeva i Janjuša, te je on zbog toga čak i preskočio ogradu i napustio velelepno imanje.

- Niko mi ništa nije verovao, a na kraju se ispostavi da sam govorila istinu. Izgleda da sam im ja slaba tačka - dodala je Ana.

- Meni nije jasno, to što Janjuš predstavlja brak, a ne izlazi iz kreveta te Šopićeve. Koga on zaj*bava? On ne poštuje onda ženu! - bio je oštar Dragojević.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.