NAJVEĆI RIJALITI IGRAČ U SRBIJI ULAZI U ZADRUGU: Posle ovog VIKENDA više ništa neće biti isto!
Foto: Printscreen

ULAZI DA ZAPRŽI ČORBU

NAJVEĆI RIJALITI IGRAČ U SRBIJI ULAZI U ZADRUGU: Posle ovog VIKENDA više ništa neće biti isto!

Mnogi njeni budući cimeri je uveliko pominju

Objavljeno:

Produkcija rijalitija "Zadruga 3" neprestano iznenađuje gledaoce ovog formata, stalnim novim ulascima, pa je tako vanredno ušla Ermina Pašović, sada već bivša devojka Baneta Čolaka, zatim Natalija, koja je ušla zbog svog supruga Sanija, ali je publika odlučila njega da izbaci, a nju ostavi, zatim Dragana Mitar, koja je napravila opštu pometnju u Imaginarijumu, nakon koje je usledio ulazak Edisa Fetića, što je napravilo medijski bum, s obzirom na to da je on oženjen, a navodno u vezi sa Draganom Mitar.

Tako i ovog puta, izvor poznat redakciji je otkrio da nas u subotu očekuje veliko iznenađenje, jer produkcija navodno planira ulazak stare zadrugarke, zbog koje mnogima na imanju neće biti svejedno.

foto: Ana Paunković

Ovoga puta, reč je o čuvenoj Zorici Marković, koja svakim svojim učešćem, rijaliti digne na noge.

Ona će, kao i do sada napraviti opšti haos u Zadruzi, a mnogi njeni budući cimeri je uveliko pominju, neki se i pribojavaju njenog ulaska, jer je poznato da pevačica i estradna zvezda nema dlake na jeziku i uvek iznosi svoj stav, a sklona je i konfliktima, kojima obiluje svako njeno učešće u rijalitiju.

- Imam informaciju da Zorica Marković ulazi sada u subotu, sve je spremno, ali biće haos, poznajući nju, očekujem baš, baš burnu nedelju - otkrio je izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Sonja Spasić

Pored toga, Zoka je na svom instagram profilu postavila, recimo, nagoveštaj njenog ulaska u "Zadrugu". Reč je o fotografiji na kojoj ruča sa prijateljem, a u opisu slike nam je zagolicala maštu:

- Jedi... jedi, trebaće ti snage za buduće dane - napisala je pevačica, kojim je možda najavila iznenađenje da ćemo je ponovo gledati u Imaginarijumu.

Sudeći po komentarima gledalaca, mnogi zadrugari su se ušuškali i uspavali u rijalitiju, pa će Zokin ulazak izazvati buđenje, a ne sumnjamo da nas očekuje neviđeni šou sa njom.

Bonus video

SVI SU GOVORILI DA JE NAJLEPŠA ZBOG PRIRODNOG IZGLEDA: Miona će ipak ići pod NOŽ, imaće 2 plastične OPERACIJE!

(Espreso.co.rs/ Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.