IVA HTELA DA RASTURI BRAK SAŠI POPOVIĆU: Dve noći spavala ispred njegove KUĆE, drugarica otkrila sve PIKANTERIJE!
Foto: Pritnscreen

uhodila ga je

IVA HTELA DA RASTURI BRAK SAŠI POPOVIĆU: Dve noći spavala ispred njegove KUĆE, drugarica otkrila sve PIKANTERIJE!

Ona je želela da joj Saša pomogne da započne estradnu karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"!

Objavljeno:

Iva Grgurić (24) dve noći je spavala u kolima ispred kuće Saše Popovića (65) u Opatiji! Starleta je toliko odlepila za direktorom "Granda" da je vrebala svaku priliku da ga zavede.

Kako otkriva Ivina prijateljica, ona je želela da joj Saša pomogne da započne estradnu karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"!

- Iva je rešila da se po svaku cenu približi Saši! Dan nakon što ga je upoznala u kafiću i fotografisala se sa njim ona je ponovo pokušala da mu se približi - počinje priču Ivina drugarica i nastavlja:

- Čim je saznala adresu njegove kuće u Opatiji, krenula je u akciju. Pozajmila je auto od jednog našeg prijatelja i parkirala se ispred Sašine kuće! Odatle mi je slala poruke kako čeka priliku da on izađe bez supruge Suzane kako bi mu se približila. Ona je bukvalno provela dva dana u kolima, tu je i spavala sve dok nije spazila Sašu kako sam izlazi iz kuće. Pratila ga je kolima do plaže "Lido", gde se on kupao.

Iva je rešila da sada ostavi bolji utisak, pa je umesto kratke haljine izabrala minijaturan kupaći.

- Obukla je izazovan bikini i motala se oko njega. On je prihvatio njen poziv na kafu, a kasnije su i ručali zajedno. Pričala mu je da želi da postane pevačica i kako bi bilo super da je primi u takmičenje "Zvezde Granda". On je bio ljubazan prema njoj, ali je bio takav i prema ostalima koji su mu tog dana prišli da se upoznaju s njim. Na plaži su proveli ceo dan, a pred rastanak se ona ponudila da ga sutradan poseti u njegovoj kući, na šta se on samo nasmejao - priča izvor.

foto: Printscreen/RTV Pink

Rijaliti zvezdi, međutim, nije uspeo plan jer, prema rečima našeg izvora, Popović nije želeo više da joj se javi!

- Bezuspešno je pokušala da ga pozove, Saša ju je bez objašnjenja blokirao! - priča izvor i dodaje da su se Ivi tada iznenada otvorila neka nova estradna vrata:

- Baš tih dana je dobila poziv da se takmiči u "Zadruzi 3", što je oduševljeno prihvatila. Čim je potpisala ugovor za rijaliti, zaboravila je i na Sašu i na "Zvezde Granda"!

Iva je malo pre susreta sa Sašom raskinula vezu sa biznismenom Marinkom Zovkom.

- Marinko je Ivu izbacio iz stana kad je našao novu devojku Sanju. Ona se tad odlučila na očajnički potez. Rekla mi je: "Idem da uhodim Sašu Popovića! Najviše volim starije i imućne muškarce. On je idealan za mene" - priča Ivina prijateljica i podseća da je ona imala i burnu vezu sa oženjenim Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.