NOVA POR*O AFERA TRESE SRBIJU: Zadrugarka se zbog GOLIŠAVE SLIKE našla u CENTRU SKANDALA! (FOTO)
Foto: Printscreen

haos

NOVA POR*O AFERA TRESE SRBIJU: Zadrugarka se zbog GOLIŠAVE SLIKE našla u CENTRU SKANDALA! (FOTO)

Ona i ne sluti šta je čeka

Objavljeno:

U prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" jedna od glavnih tema bila je afera prostitucije. U žiži ovog skandala našle su se mnoge zadrugarke, među kojima je bila i Dorotea Jovanović.

foto: Sonja Spasić

Kako se tada pisalo, Lepi Mića držao je Doroteju u šaci eksplicitnim snimkom sa njegovim matorim drugom, a nakon njenog izlaska iz rijalitija, internet su preplavili snimci golišava Doroteje koja pleše oko šipke.

Nakon perioda zatišja, Doroteja se jutros opet našla u centru skandala.

foto: Printscreen

Izvesni Aleksandar Križov, koji je i ranije u nekoliko navrata prozivao bivšu zadrugarku, jutros se ponovo oglasio i to ovoga puta eksplicitnom fotografijom Doroteje, koja golišava pleše nekom muškarcu u krilu.

Kako možemo videti iz njegove priče na Instagramu, povod za izbacivanje eksplicitne fotografije jeste tužba koju je bivša zadrugarka i dizajnerka odeće za pse, pokrenula protiv izvesnog.

foto: Sonja Spasić

- I sama znaš da tu nije bio kraj - napisao je izvesni Aleksandar, čime joj je na neki način stavio do znanja da o ovoj ludoj noći zna i nešto više.

Ovim povodom Dorotea se nije oglašavala, verovatno jer još uvek nije videla ove pretnje, a šta će dalje isplivati ostaje nam da ispratimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.