DRAGANA MITAR GUBI STARATELJSTVO NAD SINOM?! NJENA MAJKA OČAJNA: Moja ćerka je DNO DNA!
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

OZBILJNE POSLEDICE

DRAGANA MITAR GUBI STARATELJSTVO NAD SINOM?! NJENA MAJKA OČAJNA: Moja ćerka je DNO DNA!

Dragana je prijavljena službi sa navodima da je nesavestan roditelj

Objavljeno:

Skandalozno ponašanje Dragane Mitar, koja je učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga", dovelo je do toga da se njeno roditeljstvo dovede u pitanje.

Kako Srpski telegraf saznaje, u Centar za socijalni rad u Beogradu pristigle su brojne prijave, zbog čega su službenici juče, 11. decembra, zakucali na vrata Draganine majke Jadranke Mitar zbog njenog sina Jovana (5), kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

foto: Printscreen

Kako se navodi, Dragana je prijavljena službi sa navodima da je nesavestan roditelj, koji je dete izložio velikom stresu i sramoti zbog svog ponašanja u rijalitiju, gde se nalazi sa svojim oženjenim ljubavnikom Edisom Edom Fetićem i potencijalnim dečkom Vladimirom Tomovićem, sa kojim je pred kamerama vulgarna, i njeno ponašanje ne priliči majci maloletnog deteta.

- Oni su po službenoj dužnosti došli u dom Mitrovljevih kako bi videli u kakvim uslovima dete živi, kako je negovan, ali i kako bi videli u kakvom psihičkom stanju je dečak zbog svega što njegova majka radi u rijalitiju, a dostupno je javnosti, kojom je Jovan okružen. Draganina majka je na glas kukala: "Crna ćerko, šta mi uradi. Da socijalni radnici dolaze da gledaju dete, da uzmu dete zbog tvojih gluposti" - navodi izvor blizak Mitrovljevima.

Ova saznanja potvrdio je i Draganin najbolji prijatelj Matija:

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede jer je tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao je Draganin prijatelj.

foto: Printscreen Youtube

Draganina majka Jadranka Mitar već je za medije rekla da ne nalazi opravdanje za ćerkino ponašanje pred kamerama.

- Ja bih je samo podsetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta... To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: "Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smeš sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog deteta, hoćeš da ti ga sutra uzmu, nedajbože - rekla je, između ostalog, Jadranka za medije.

Kako se dalje navodi, bitan argument u određivanju podobnosti roditelja da se stara o detetu je taj što je Dragana u Centru za socijalni rad navela da je razlog njenog ulaska u rijaliti to što je to jedini način da zaradi za život kako bi brinula o sinu. Pod tim uslovom, Centar za socijalni rad je odobrio da njena majka Jadranka Mitar, detetova baka, privremeno brine o njemu, dok ga otac Siniša redovno viđa.

foto: Printscreen Youtube

- Po zakonu Centar za socijalni rad odobrava višemesečno odsustvo majke tako mladog deteta samo u slučaju ako ona navede da je razlog njenog ulaska pitanje egzistencije, a onda je baki uz saglasnost oba roditelja dodeljeno privremeno starateljstvo. Pošto je Centar primio brojne prijave da je cilj njenog ulaska u rijaliti na TV Pink pitanje medijske pompe i njenog ljubavnog života, a ne zarađivanja prihoda za dete, te da je dete izloženo velikom stresu zbog njenog učešća, njena sposobnost i odgovornost je dovedena u pitanje - navodi izvor iz Centra za socijalni rad, koji je želeo da ostane anoniman zato što je u pitanju rijaliti-učesnica.

Podsetimo, Dragana je učestvovala i u prethodnoj, drugoj sezoni "Zadruge", u koju je ušla kao udata žena - u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je, prema njenoj priči, izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad sinom Jovanom. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

Bonus video

TARA SIMOV PLAČE KAO KIŠA: Posvađala se sa Matejom, a on hladan kao led! Evo šta joj OPASNO ZAMERA!

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.