MARKO I LUNA RASKINULI ZARAD MARKETINGA: Anabela "pala" na TRIK, a onda je usledio HAOS! Istina o RASKIDU!
Foto: Damir Dervišagić

SVE JE JASNO

MARKO I LUNA RASKINULI ZARAD MARKETINGA: Anabela "pala" na TRIK, a onda je usledio HAOS! Istina o RASKIDU!

Nekima je bilo jasno koga on proziva!

Objavljeno:

Marko Miljković je juče opratio sve profile na "Instagramu" i samo jedan profil je nastavio da prati, svoj poslovni profil. To je izazvalo burne reakcije i kod njegovih fanova, ali i od fanova Lune Đogani.

Svima je bilo interesantno da je Luna nastavila da ga prati i nakon svega, ali njena mama, pop pevačica Anabela Atijas nije. Zato su neki fanovi u jednom od narednih Markovih objava prepoznali prozivku baš na račun Lunine mame.

foto: Printscreen Instagram

– Dosta smo se igrali maskenbala. Hvala svima koji su me „unfollow“-ali da konačno znamo na čemu smo - naveo je Marko i time pokrenuo sumnju da on zapravo misli na Anabelu u ovoj objavi.

Inače, da Luna i Marko nisu raskinuli vezu, dokazala je pobednica "Zadruge" nekoliko sati kasnije, kada je iz studija MC Janka objavila fotografiju na kojoj je u trenerki Markovog projekat "Sikter52".

Inače, kada je Marko optratio sve profile na "Instagramu", nekima je odmah bilo jasno da je to bio zapravo njegov marketinški trik kako bi ispromovisao nove trenerke svog brenda, a s obzirom na to da je Luna na snimanju pesama nosila jednu takvu trenerku, to je išlo u prilog tim sumnjama.

foto: Printscreen, Printscreen Instagram

Ipak, s obzirom da je Anabela otpratila Marka i da je kod nje izazvao reakciju ovom akcijom, za mnoge je to bio znak da ona ipak nije toliko upućena u Markove i Lunine dogovore ili da je zapravo protiv njihove veze, kako se ranije tvrdilo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.