TEK SE POMIRILI OPET USLEDIO PAKAO! Miljana HISTERIŠE na Zolu pred svima: Ja sam BOG za tebe!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

TEK SE POMIRILI OPET USLEDIO PAKAO! Miljana HISTERIŠE na Zolu pred svima: Ja sam BOG za tebe!

Obezbeđenje uletelo u kuću!

Objavljeno:

Nakon što su se pomirili na večerašnjoj žurki, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su vrelu akciju, a odmah nakon toga je nastao haos u Beloj kući. Naime, Kulićeva se prvo iznervirala kada Marko Janjušević Janjuš nije hteo da joj udovolji i prizna da se nisu ljubili, što je nedavno u svađi sa Marijom Kulić priznao.

- Sram te bilo što si rekao da smo se poljubili - rekla je Kulićeva besno.

Kada je završila raspravu sa Janjušem, Miljana i Zola su ušli u spavaću sobu i počeli da pričaju o tome gde će spavati. Tu je nastao haos, kada je Miljana pogrešno shvatila Zoline reči da će samo večeras spavati u istom krevetu, što ju je pogodilo, a onda ju je Čolić dodatno iznervirao kada je rekao da je Bog za nju i ostale zadrugare.

- Ja sam Bog za tebe. Za sve - rekao je Zola.

Miljana je počela da urla i histeriše, a zadrugari su se digli na noge i obezbeđenje je uletelo u kuću, kako ne bi došlo do fizičkog sukoba.

- Priča da spavam tu kao da sam prostitutka. Ne može on to meni da priča. A pre par dana je rekao da će da se pomiri sa mnom kada on hoće. Pravi me budalom. Šta glumiš ti? - urlala je Miljana, dok su je zadrugari smirivali.

- Hoću večeras da spavamo zajedno - rekao joj je Zola. - Večeras? Nećemo večeras da spavamo zajedno - odgovorila je Kulićeva. - Ona te navlači da joj kažeš doveka - prokomentarisao je Marko Đedović.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.