KARIĆ POSLAO PISMO OCU U KOM JE POPLJUVAO IVU: Ne mogu da je gledam! ZGADILA MI SE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

(VIDEO)

KARIĆ POSLAO PISMO OCU U KOM JE POPLJUVAO IVU: Ne mogu da je gledam! ZGADILA MI SE! (VIDEO)

Zadrugar Stefan Karić prethodne noći odlučio je da napiše pismo ocu Osmanu Kariću, što je i uradio u spavaćoj sobi na krevetu

Objavljeno:

Karić se u pismo osvrnuo na sve što mu se desilo za ovo vreme koje je proveo na velelepnom imanju.

Stefan se u pismu obratio svojim bližnjima, dotakao se ljubavne romanse sa Ivom Grgurić, a onda je imao poseban deo kojim je Osmanu poručio šta treba da uradi.

foto: Printscreen Youtube

Zadrugar Stefan Karić prethodne noći odlučio je da napiše pismo ocu Osmanu Kariću, što je i uradio u spavaćoj sobi na krevetu. Naime, Karić se u pismo osvrnuo na sve što mu se desilo za ovo vreme koje je proveo na velelepnom imanju.

Stefan se u pismu obratio svojim bližnjima, dotakao se ljubavne romanse sa Ivom Grgurić, a onda je imao poseban deo kojim je Osmanu poručio šta treba da uradi.

foto: Printscreen

Karić je takođe i priznao pred svima da je između Ive i njega vladala samo hemija, kao i da nikada nije bio zaljubljen u nju, što je zadrugarku veoma povredilo.

- Gde ste Karići, šta se radi? Nadam se da ste svi dobro, da imate sve šta vam treba. Okili, nadam se da ste sa kevom u dobrim odnosima i dalje, da se niste nešto podžapali i vidi da svi đodete za Novu godinu! Veruj mi da kapiram sve šta misliš, ali ovde mora čovek sa nekim da se druži , mnogo je zaj*bano, dosta stvari se ne vidi na TV-u. Ne bi verovao koliko lažnih frka i priča 80 odsto. Nisi trebao ništa da pričaš ovoj psihijatriji, jer samo može problem da mi napravi ovde. Ne treba ona da zna šta ti misliš, a što se tiče Ive, nisam mogao više da izdržim to njeno foliranje, mnogo je loš čovek i Mićin igrač. Da, kapiram da je to dobro za mene i za rijaliti, ali opet ja sam taj koji mora da je trpi, spava pored nje i da je ljubim, a veruj mi da mi se mnogo zgadila, ne mogu da je gledam. Idem ovako sam pa koliko ostanem - ostanem! Ovde koliko je bitno da se što duže ostane, koliko toliko normalan, posle svega ovoga, džaba mi posle i pare, ako budem lud. Opet se ne kajem što sam ušao ovde, što sam po stoti put shvatio na šta su ljudi sve spremni zarad popularnosti i love, veruj mi da ih sve čitam kao bukvar i da se pravim lud. Bitno mi je samo da me vi podržavate i niko više. I pazi šta radiš i pišeš po Instagramu. Vidi samo da mi nabavite neko odelo za Novu godinu i vidi neko da ne bude klasično nego sportsko, da nije široko. Kaži Komiranom da ode do Žuće i uzme košulju belu neku dobru, zna on veličinu. Zovi Voju za pravljenje odela, on ima nekog dobrog lika koji pravi. Volim vas sve najviše na svetu!

Mnogi su stava da se Iva Grgurić žestoko srozala zbog Stefana, a tek joj neće biti dobro kada sazna za sadržaj pisma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.