SEVERINA SE RASPLAKALA NA KONCERTU U ZAGREBU kad je zapevala OVU PESMU!
Severina Kojić, Foto: Printscreen

TUGA

SEVERINA SE RASPLAKALA NA KONCERTU U ZAGREBU kad je zapevala OVU PESMU!

Publika joj je uzvratila gromoglasnim pljeskom izvikujući njeno ime

Objavljeno: 08:11h

Severina je sinoć održala koncert u zagrebačkoj Areni, pred prepunim gledalištem.

Pevačica je otpevala 33 pesme, ali jedna joj je posebno izazvala emocije. Naime, ona se rasplakala na pesmi "Rođeno moje".

- Ovu pesmu ne pevam samo za svog sina nego za svu decu svijeta i za sve majke - rekla je Severina i posebno emocionalno otpevala "Rođeno moje" pesmu koja je nastala kao posveta njenom sinu.

Na kraju se rasplakala pevajući stihove "Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje. Dok ima zla u ljudima biću tvoj pancir na grudima. Rođeno moje, ljubav rađa heroje jer što me nije ubilo - snagu mi je ulilo".

Publika joj je uzvratila gromoglasnim pljeskom izvikujući njeno ime. Nakon zahvale, nastavila je vedro, pesmom "Ja samo pjevam".

Pred kraj koncerta Severina se na podijum dovezla u crnoj VW Bubi s iscrtanim plamenovima. Izašla je iz auta i zapevala "Gas gas", a potom su iz malenog auta, naizgled magično, izišli svi akteri koncerta, od trubača, orkestra, pa do plesača i malenog Ljube. Euforija se nastavila pesmom "Italiana".

- Želim vam da zauvek budete srećni i Zagrebe, imam još jednu želju, nemojte me zaboraviti - rekla je Severina pozdravljajući se na što je publika poludela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.