TRUDNA NADEŽDA BILJIĆ POLUDELA ZBOG DRAGANE MITAR: Ona vređa inteligenciju i žene koje su prošle kroz NASILJE!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

TRUDNA NADEŽDA BILJIĆ POLUDELA ZBOG DRAGANE MITAR: Ona vređa inteligenciju i žene koje su prošle kroz NASILJE!

Zadrugarka Nadežda Biljić u trudničkim danima redovno prati Zadrugu 3, a isto tako komentariše sva akutelna dešavanja koja su na nju, kao i milionski auditorijum ostavila veliki utisak.

Objavljeno:

Tokom večerašnje emisije u kojoj je Zerina Hećo, kao specijalni gost imala priliku da komentariše ponašanje Dragane Mitar istakla da ona nije majka za primer, budući da je pre samo nekoliko meseci molila javnost da je zaštiti od supruga koji ju je fizički i psihički maltretirao, a svima je poznato da je i brakorazvodna parnica u toku.

foto: Printscreen

Kako je Dragana bila u emotivnom odnosu sa oženjenim biznismenom Edisom Fetićem, a započela je strasnu vezu i sa Vladimirom Tomovićem, oglasila se i Nadežda kako bi osudila njene postupke i na taj način podržala Zerinino izlaganje u studiju.

- Gledam sad emisiju, Zerina je sve u pravu...ja sam je povezala sa tom humanitarnom organizacijom! Ovo sto ona radi vređa inteligenciju i žene koje su prošle takve stvari! Ja možda tj sigurno nemam prava da pričam o tome jer sam prešla preko svega, ali moj muž je moja najveća podrška, a Dragana, ovo je strašno! Stvarno vređa inteligenciju - rekla je Nadežda.

foto: Sonja Spasić

Podsetimo da su i Nadežda i Zerina bile žrtve fizičkog nasilja, ali su se povrh svega trudile da ostanu dosledne sebi bez namere da se na svaki mogući način eksponiraju u javnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.