MILIJANA IZGLEDA KAO MRTVAČKI SANDUK, IZVRNULA JOJ SE USTA KAO ŽABI: Ovako je Milojko SAHRANIO svoju suprugu!
Foto: Printscreen

presekao!

MILIJANA IZGLEDA KAO MRTVAČKI SANDUK, IZVRNULA JOJ SE USTA KAO ŽABI: Ovako je Milojko SAHRANIO svoju suprugu!

Žabac se razvodi, hoće da je ženi?!

Objavljeno:

Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić nikako nisu mogli da se slože šta će uraditi kada izađu napolje, uglavnom se posvađaju kad započnu tu temu.

Međutim, sada je bilo drugačije, Žabac je presekao.

Prelomio sam, od produkcije ću tražiti advokata. Lovac je na potezu. Hoću da se razvedem. Moj advokat će sve da završi. Onog momenta kada Milijani pokažem papir, da je to to, neka ona razmisli - rekao je Žabac i dodao:

foto: Printscreen

Ja ću da povučem prvi potez. Znate kako, razvod je najbolji kada se ima, onda se lako dogovoriti. Ja hoću i kraj, nema razloga mene žena da sprečava. Potpišemo i prijatno.

Milijana se iznenadila njegovom odlukom.

Ja sam zbunjena njegovom odlukom, mada to verovatno nema veze sa mnom. Veći problem ima ovde Milojko. Ja sam najozbiljnije tražila da pozovu advokata. Čula sam da je Milojko davno tražio, da je advokat došao, ja bih potpisala. Žabac je kap koja je prelila čašu", dodala je Milijana.

foto: Printscreen

Meni ovo ni za šta ne treba, ja sam u pravu, šta će njih dvoje, mene to ne zanima. Pogledajte kakva je ona, izvrnula joj se usta kao žabi, izgleda kao mrtvački sanduk", govorio je Milojko uporno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.