MILANOVE KOMŠIJE REŠILE DA RAZVEŽU JEZIK: Stalno je NADRNDAN I LJUT! Plašimo se da kažemo DOBAR DAN, a tek SEVERINA
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen Instagram

Komšiluk se podigao

MILANOVE KOMŠIJE REŠILE DA RAZVEŽU JEZIK: Stalno je NADRNDAN I LJUT! Plašimo se da kažemo DOBAR DAN, a tek SEVERINA

Milan Popović dobio je starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Zbog borbe za starateljstvo sa bivšom ženom Severinom Kojić, Popović već izvesno vreme živi u Zagrebu

Objavljeno:

Komšije Severininog bivšeg partnera sa Vračara, gde je nekada živeo, nemaju lepo mišljenje o njemu, ali ni o hrvatskom pravosuđu, koje je starateljstvo nad dečakom dodelio Milanu.

- Strašno me je pogodila i rastužila vest da je Severina izgubila starateljstvo nad svojim sinom. I sama sam majka, imam ćerku i unuke, ali osećanja koja su se u meni probudila kada sam čula da je jedan muškarac razdvojio majku od deteta, ne mogu da vam opišem. Rasplakala sam se jer me je duboko pogodila ta nepravda - kaže jedna Milanova komšinica.

foto: Dragan Kadić

- To što jedan sujetan muškarac može da uradi jednoj ženi nigde nema! Svakom detetu je mesto pored majke, a svima je jasno da je Popović iskoristio novac i svoj uticaj u borbi za starateljstvo. Da iole brine o dobrobiti svog deteta, ne bi ga odvajao od majke s kojom je dete bild ceo svoj život. Inače, Popović je dugo bio vlasnik poznatog kafića u ovom kraju, a ljudi sada pričaju da ga je prodao da bi platio sudu da dobije sina - priča komšinica i objašnjava da Popovića, otkako se preselio u Zagreb, ređe vida.

foto: Dragana Udovičić

- On i dalje ima ovde stan i svaki put kada dođe u Beograd, boravi u njemu. Nisam ga tako često sretala u poslednje vreme, ali svakog puta kada bih ga videla, bio je nadrndan, loše raspoložen i ljut. Jednostavno je takav čovek da se plašite da mu kažete i dobar dan. Nikada mi nije bilo jasno šta jedna tako lepa i draga žena može da radi sa čovekom poput njega. Severina je lepa kao lutka, a vidi se da sina voli najviše na svetu - ispričala je druga komšinica.

- Uvek je delovao zauzeto i nezainteresovano za sve, osim za sebe. Deluje mi kao samoživ čovek, koji gleda samo da njemu bude dobro, dok ga ostali ne zanimaju - kaže komšinica koja nije htela da se fotografiše, ali je otkrila da je pre nekoliko godina u komšiluku srela Milana i Severinu.

foto: Instagram

- Šetali su ulicom u kojoj je Milan živeo i na prvi pogled se videlo da su njih dvoje kao nebo i zemlja. Sećam se da je ona bila nasmejana i srećna, a on namršten i ljut na celi svet. Videlo se da njihova veza neće dugo potrajati, međutim niko nije mogao da pretpostavi da će se za koju godinu, kao najveći neprijatelji, boriti na sudu do poslednjeg daha - priča komšinica Milana Popovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.