DALILA UDARILA ŽESTOKO NA DRAGANU MITAR: I pre razvoda je bila ŠVALERKA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DALILA UDARILA ŽESTOKO NA DRAGANU MITAR: I pre razvoda je bila ŠVALERKA!

Odnos ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Dragana Mitar, Edis Fetić Torta i Vladimir Tomović svakodnevno intrigira javnost. Njihova ljubavna priča je veoma zamršena, a svako od zadrugara ima drugačije viđenjene njihove situacije.

Objavljeno:

Dalila Dragojević je sa Jelenom Pešić, Natašom Radan i Ivom Grgurić pričala o ovoj trojci.

Njoj nije predstavljalo problem to što je on napolju oženjen, ona je bila sa njim i ranije, pa ne možeš ti od toga da se opereš i sad odjednom hoće da postane devojka. On i da je podneo papire za razvod, to ništa ne menja, jer si ti u vremenu pre razvoda bila švalerka – pričala je Dalila i nastavila.

Niko je ne bi osudio da je rekla ovako. Ona je trebala da ustane i kaže: “Ovo je čovek koji je meni mnogo pomogao u životu, bio uz mene u najtežim trenucima. Pomogao je meni i mom detetu da se izvučemo iz situacije u koju ste svi upućeni. Ja sam nju kroz to zavolela. Grešila jesam, ušla sam u sve to. Ušla sam u rijaliti da zaradim, da ne budem na njegovoj grbači. Desilo mi se da sam se zaljubila u Vladimira, šta da se radi”, niko je ne bi dirao – pričala je Dalila, a zadrugarke su bile saglasne sa tim.

Podsetimo, Edo je danas priznao da su on i Dragana u vezi, Mitrova je istakla da je zaljubljena u Tomovića i da će prekinuti svaki kontakt sa njim, jer ne želi da izgubi Fetića, da bi se na kraju ljubila sa Tomovićem

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.