DOLAZI U ZADRUGU DA JE DOKRAJČI: USRA*U SE K*RVI U ŽIVOT! Draganinog muža Sinišu više niko ne može da zaustavi!
Foto: Printscreen

crno joj se piše

DOLAZI U ZADRUGU DA JE DOKRAJČI: USRA*U SE K*RVI U ŽIVOT! Draganinog muža Sinišu više niko ne može da zaustavi!

Rijaliti-zvezda Dragana Mitar nedavno je ponovo kročila na luksuzno imanje u Šimanovcima i postala regularni takmičar treće sezone rijalitija "Zadruga"

Objavljeno:

Dragan Mitar je mirne glave ušla u rijaliti jer je sud naložio da njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bude isteran iz stana koji je ona dobila na korišćenje zbog sina Jovana.

foto: Printscreen Instagram

Međutim, Dragana ne zna da je Siniša odlučio da uđe u "Zadrugu 3" i javno dokrajči majku svog deteta. Osim toga, njen ljubavnik Edis Edo Fetić iz Novog Pazara zvani Torta već je ušao u Imaginarijum, ali tu nije kraj iznenađenjima jer se igri priključuje i Edova još uvek zakonita supruga.

Naime, Sinišin stan u Beogradu pre nekoliko meseci dodeljen je Dragani i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša isteran iz stana, te je Mitrovljevoj omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što i planira nakon izlaska iz "Zadruge". Dragutinović je van sebe od besa, a kako saznajemo, planira osvetu u rijalitiju, te pregovara s produkcijom.

foto: Facebook

- Siniša je poludeo kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da živi tu sa Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cela zgrada čula. Rekao je: "Zbog ku*ve sam ostao bez stana, us*aću joj se u život." Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namerava da se zaustavi, rešen je da joj kad-tad preotme taj stan - objašnjava izvor i navodi da je Siniša uveliko u pregovorima za ulazak u "Zadrugu".

- Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru u Pinku i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mesec dana - navodi dobro obavešten izvor i otkriva da to nije najveći šok koji će Dragana u rijalitiju doživeti.

foto: Pritnscreen

- Ulazak u "Zadrugu" ugovorio je i Edo Torta, koji se u subotu priključio igri u Imaginarijumu, međutim, po ulasku je negirao vezu s njom, pa su oboje tvrdili da su samo prijatelji. Edo je Draganin dečko, ali je on još pred zakonom oženjen čovek. Njegova supruga takođe pregovara o ulasku, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Beloj kući, pašće krv kad se svi sastanu na jednom mestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je varao ženu s Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: "Kad se ja pojavim, sve će maske pasti" - završava izvor.

Podsetimo, Siniša i Dragana rastali su se neslavno nakon druge sezone, kada su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Detalji iz njenog bračnog života privukli su ogromnu pažnju budući da je Dragana pred kamerama priznala da ju je suprug Siniša fizički i psihički zlostavljao, da joj je bio neveran, ali da ga je i ona varala, između ostalih, i sa Pavlom Jovanovićem.

foto: Printscreen Youtube

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.