UČESNIK PAROVA SPAŠAVAO LIKA KOJI MU JE UPUCAO GAZDU: Obezbeđenje ga prebilo, pucalo u nogu i bacilo u reku
Foto: Pritnscreen

pucnjava kod UŠĆA

UČESNIK PAROVA SPAŠAVAO LIKA KOJI MU JE UPUCAO GAZDU: Obezbeđenje ga prebilo, pucalo u nogu i bacilo u reku

Vita Tarot je, videvši čoveka u reci, skočio da pomogne

Objavljeno:

Nakon pucnjave koja se u nedelju rano ujutro dogodila na brod-restoran kod Ušća, a u kojoj su upucani vlasnik broda Žarko P. (65) i njegov napadač Predrag Z. (45), koga je obezbeđenje broda prebilo, a potom i upucalo u nogu, na scenu je stupio Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bivši učesnik rijalitija "Parovi".

foto: Printscreen

Naime, ne znajući da je Predrag Z. prethodno upucao gazdu broda, na kojem Tomić već tri godine živi i radi, Vita je, videvši čoveka u reci, skočio da pomogne.

Nisam znao šta se dogodilo jer sam u vreme pucnjave bio u svom salonu. Svi se razbežaše, nigde nikoga, osim ovog u reci. Nisam mogao da gledam čoveka kako leži u vodi. Nije se pomerao. Sišao sam u reku i povukao ga za noge jer mu je telo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi", priča Vita Tarot, koji je verovatno spasao život napadaču.

foto: Printscreen

Kako saznajemo, u tom trenutku na brodu nije bilo nikoga jer su se nakon pucnjave svi razbežali, pa i obezbeđenje, koje je pretuklo, upucalo i bacilo u reku Predraga Z. Kada je policija stigla, tu su bili samo Vita i napadač.

Kada sam izvukao čoveka, došao je svesti, ali je mnogo krvario. Pitao me je da li sam pozvao Hitnu, koja je ubrzo došla i odvela ga", dodaje Vita, koji kaže da se nakon pucnjave i gazda Žarko, ali i napadač, oporavljaju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srpski telegref)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.