ERMINA NA POLIGRAFU! Ovo je jedna jedina ISTINA, Banetova devojka je ušla u Zadrugu zbog GAGIJA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ERMINA NA POLIGRAFU! Ovo je jedna jedina ISTINA, Banetova devojka je ušla u Zadrugu zbog GAGIJA

Sve isplivalo!

Objavljeno:

Poligrafsko ispitivanje Ermine Pašović, trajalo je dugo, a detaljno je odgovoreno na sva pitanja i dileme koje su ostale nedorečene i nejasne u njenom odnosu sa Gagijem Đoganijem.

Naime, on je tvrdio da su njih dvoje bili u vezi, a ona je tvrdila suprotno.

Darko Tanasijević je vodio program, a u jednom momentu je otkrio da je Ermina sama birala pitanja na koja želi da odgovori.

Na samom početku ona je davala tačne odgovore, ali kada su je pitali da li se poljubila sa Gagijem, odgovorila je da nije, a odgovor je bio laž. Na neki način ovim odgovorom pale su u vodu mnoge njene tvrdnje u vezi Gagija. Ona je tvrdila da su bili samo prijatelji, a Gagi da je među njima bilo više od prijateljstva.

- Da li si u rijaliti ušla zbog Baneta Čolaka - blasilo je pitanje.

- Da - odgovorila je ona, a odgovor je bio lažan, što su zadrugari dočekali sa ovacijama.

- Sumnja sam u ovo, smatrao sam da je Ermina ušla u Zadrugu samo da bi napakostila Gagiju i da bi mene iskoristila da njega napravi ljubomornim. Mama je sve rekla u pozivu i bila je u pravu.

- Da li si u rijaliti ušla zbog Gagija Đoganija - glasilo je pitanje.

- Ne - rekala je ona, a odgovor je bio lažan, a Ermina se pravdala da je odgovor došao iz podsvesti čime je još jednom potvrdila da je lagala.

- Meni je bilo stvarno žao jer sam videla njegov sukob sa Vladimirom, htela sam da mu pomognem - rekla je Ermina, a zadrugare je ovo dodatno isprovociralo.

- Poligraf može da se zaustavi, sve je lagala, kupovala je stvari za Gagija, sada ispade i da je zbog njega ušla, prešaltala se na Baneta, da pokrije ovde neku priču, da ostane, a normalno gleda u Gagija - rekla je Miljana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.