DRAGANA SE LJUBAKA S TOMOVIĆEM, A PLAČE ZBOG GOSPODINA TORTE: Niko NE RAZUME šta se ovde dešava! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

KAKAV TROUGAO!

DRAGANA SE LJUBAKA S TOMOVIĆEM, A PLAČE ZBOG GOSPODINA TORTE: Niko NE RAZUME šta se ovde dešava! (VIDEO)

Modelsicu je u jednom momentu plakala u radionici

Objavljeno:

Dragana Mitar je pre dve nedelje ušla u Zadrugu 3, a već je emotivno rastrzana - i to na dve strane. Ona se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, a preksinoć je na imanje u Šimanovcima stigao i Edis Fetić, poznatiji kao Gospodin Torta, za koga se pričalo da je u vezi sa bivšom "modelsicom".

Mitrova i Fetić su pre sinoćnjeg izbacivanja razgovarali sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a potom su o tome pričali na krevetu u spavaćoj sobi, što je Dragani zamerio Vladimir, koji joj je uleteo u toalet i napravio ljubomornu scenu.

Sve to je pogodilo bivšu "modelsicu" koja je u jednom momentu plakala u radionici, dok ju je tešio Rade Lazić.

foto: Pritnscreen

- On nije ušao džabe ovde. Što više vas dvoje krijete i gurate pod tepih, to gore po vas. Mislite da su novinari napolju ludi? Njega mogu da razumem, on je sad ljut na tebe. Zato što ste verovatno imali neki dogovor od spolja kako da se predstavite ovde, a sad ispada kontra. Sad on ispada magarac ovde jer je verovatno očekivao da ćete ovde zvanično započeti vezu, bez obzira kakva je priča napolju. Čuo sam nešto o tome... Sad ispada totalno suprotno - otvoreno je pričao Lazić.

- Ja za svojih 28 godina, nikada mi se nije desilo da me neko iskoristi, te kombinacije, svako je hteo da imamo neku priču, odmah brak, deca... - pričala je Dragana.

foto: Printscreen

- Uzmi sve u obzir, saberi, oduzmi i to je to. Jedino tako, drugačije ne može - savetovao ju je Rade.

- Glava me boli, trudiću se da iskuliram. Nemam sa kim ni da popričam - požalila se Mitrova koja je dodala da će joj biti lakše kad za Novu Godinu u Zadrugu 3 uđe Olja Bajrami, njena dobra prijateljica.

Bonus video

BRAT PEŠIĆEVE IMA OZBILJAN POREMEĆAJ? Jelena krije potresnu priču, a ova učesnica je nagovara da KAŽE SVE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.