SKANDAL U BELOJ KUĆI, BANE IZLETEO NAPOLJE! GAGI OTKRIO SVE: Voleo sam je, htela je da se UZMEMO, želeli smo i DECU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SKANDAL U BELOJ KUĆI, BANE IZLETEO NAPOLJE! GAGI OTKRIO SVE: Voleo sam je, htela je da se UZMEMO, želeli smo i DECU

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" u rijalitiju "Zadruga 3", jedno je bilo upućeno Ermini Pašović, a u vezi sa njenim odnosom sa Gagijem Đoganijem.

Objavljeno:

Novinare je interesovalo da li je Gagi muvao Erminu i pokušao da budeš sa njom, kao i da li su imali virtuelni s*ks? Zbog kontradiktornosti o njihovim pričama, Ermina je tražila čak i razgovor s produkcijom i odlazak na poligraf. Kada je uo pojedinosti razgovora, Bane Čolak je napustio emisiju i Belu kuću i otišao u pab da se osami, gde je za njim izašla i njegova majka Jasmina.

- Mi smo odveli njegovu ćerku kod majke, on je meni tad u autu rekao: "Šta će se dalje dešavati između nas". Rekla sam mu da od toga nema ništa, nije znao da sam u vezi sa Banetom, to je u Zadruzi saznao. Više puta sam pričala o tome, teško mu je padao ulazak. Bolje ti je da ćutiš, ja ću ti sve dokazati. Moja greška je što sam tako postupala prema njemu. Slučajno sam ga poljubila. Kako ga je Miljana poljubila, isto slučajno - rekla je Ermina.

foto: Printscreen

- Lažeš devojko, zašto lažeš? Devojku sam imao, kako si mogla da me poljubiš? Gde ti je mozak, svi su videli! Zašto si me poljubila? Daj odogovor, ne može slučajno! Ne možeš da me poljubiš pored svog dečka, a trudna si bila. Kada smo se razlilazili na parkingu me je poljubila, bio sam zbunjen, da mi je odmah rekla da joj je Bane dečko možda bih je odmah odbio! Meni je krivo zašto mi nije rekla da je sa Banetom. Ja sam joj na početku rekao da mi se sviđa, a pre kraja Zadruge 2 smo stavili tačku, rekli smo da ćemo ostati prijatelji. Mi smo bili u virtuelnoj vezi, preko video poziva smo pričali. Kad sam stavio tačku, gledao sam je kao prijatelja, posle smo se povremeno čuli i to je sve. Kada je došla u Sarajevo, javila se. Nismo imali virtuelni s*ks - rekao je Gagi.

- Ma kakva virtuelna veza, nema od toga ništa. Naši razgovori su se svodili na odnos Lune i Marka - rekla je Ermina, a Gagi je dodao: "Šta sam ja sad skot i lažov?

- Pre "Zadruge 2" bile su neke njegove ispovesti, ja sam njemu pričala o svojoj prošlosti, o bivšem braku i detetu. Ono što mogu da kažem o Gagiju, on je prema meni bio veoma stidljiv i povučen dok smo se dopisivali, imao je hrabrosti da mi kaže svoja prava osećanja samo kada se napije. Govorio da mu nedostajem, lepe reči - govorila je Ermina.

Na pitanje o sajber s*ksu sa Erminom putem Fejsbuka, Gagi je otvoreno pričao.

- Ona nije želela takve stvari, ona nije taj tip. Ja sam potegao tu temu na Fejbuku, ali ona nije htela i ja sam to poštovao. Ništa od toga nije bilo - objasnio je Đogani.

Ermina i Gagi detaljnije su se osvrnuli na zajedničku prošlost.

- Hajde da bude da smo se dopisivali dva meseca, a znamo se dve godine. Ja sam mojoj Nini predstavio da si ti moja devojka iz Beča. Čak sam mojima rekao da imam devojku i da treba da se vidim sa njom - objasnio je denser.

- Ja prvi put čujem ovo! Prvi put sada kažem da je ovaj čovek i te kako inteligentan i da okreće priču u svoju korist. Znači, pričaj šuplje priče nekom drugom. Apelujem da idem na poligraf, da sve dokažem - rekla je Ermina.

Đogani je šokirao sve cimere kada je otkrio da je Ermina želela da se uda za njega i da su pričali o imenu koje bi dali svom detetu.

- Ponudila si da se udaš za mene. Da se uzmemo ti i ja. Pričali smo o imenu deteta - rekao je Gagi.

- Ima istine u tome, Gagi je meni pričao da ima želju. Esma je bilo moje ime - odgovorila je Ermina.

- Ime Esma je rekla i Banetu - otkrio je Bora Santana, a Čolak je prebledeo i potvrdio klimajući glavom.

- Gagi je rekao da bi voleo još jedno dete i ja sam rekla da bih volela da imam ćerku i rekla to ime. Okrenuo je priču u svoju korist. Ja sam se samo opštinski venčala, a nisam verski. Ja sam rekla da bih volela i verski da se udam, opet je to iskoristio. Ja sam mu rekla da nauči propise i da ćemo popričati o tome, to je bila zaj*bancija. On je otišao na Jutjub i učio. Nisam mogla da verujem da je to shvatio ozbiljno - nadovezala se Ermina.

- To je strašno, Ermina - odbrusila je Dalila Dragojević.

- Kako možeš da se sprdaš sa tim, kako te nije sramota? Njena ideja je bila. To može da potvrdi i moja sestra Nađa. Pričali smo o terminu, posle ništa nije bilo, čudno se ponašala. Shvatio sam da nije za mene, stavio sam tačku. Čudna je uvek bila. Preko video-poziva mi se dopala, ali kada sam je video, video sam da mi se ni mentalno ni fizički ne dopada - uzvratio je Gagi, koji je potom u pauzi rekao Ermini "istina je, voleo sam te".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.