DVOSTRUKI ARŠINI? Lunu i Slobu su osuđivali, a Draganu i Tortu dižu u nebesa!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DVOSTRUKI ARŠINI? Lunu i Slobu su osuđivali, a Draganu i Tortu dižu u nebesa!

Zaboravili su šta su pre pričali?

Objavljeno:

Na početku treće sezone "Zadruge", Marko Đedović je više puta prozivao Lunu Đogani zbog toga što je bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem. Lunu je osuđivao, a druge strane, Dragani Mitar, koja je pored zakonitog muža ima i dva švalera, on je velika podrška u rijalitiju.

foto: Printscreen

Sinoć u rijaliti je ušao i Edis Fetić, poznatiji kao Torta, a i sa njim je Đedović u više nego odličnim odnosima, dok je Slobu osuđivao. I nije samo Đedović taj koji podržava ove ljubavnike. Njima su podrška i Lepi Mića i Saška Karan, isti oni koji su brutalno, naročito Lunu, vređali u prvoj sezoni dok je bila sa Slobom.

foto: Printscreen

Podsećamo da je Dragana Mitar i dalje udata i da pored zakonitog supruga Siniše, ona ima i ljubavnika Edu, a i Vladimira Tomovića, sa kojim razmenjuje nežnosti u "Zadruzi". Osim toga, Edo je u braku i ima troje dece, tako da je odnos između Dragane i njega daleko nemoralniji od onog odnosa koji su imali Luna i Sloba u prvoj sezoni, pa sve ove pomenute aktuelne zadrugare, na društvenim mrežama žestoko prozivaju zbog dvostrukih aršina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.