PRIČA O TRUDNOĆI JE ČISTA LAŽ?! Đedović izneo NEOBORIVE DOKAZE protiv Ermine i Baneta!
Foto: Printscreen

DUGO JE ĆUTAO

PRIČA O TRUDNOĆI JE ČISTA LAŽ?! Đedović izneo NEOBORIVE DOKAZE protiv Ermine i Baneta!

Nekoga su lažno optužili?

Objavljeno:

U toku sinoćne emisije u "Zadruzi", Marko Đedović je po prvi put otkrio šta je video i čuo kada je Ermina Pašović prvi put ušla u ovaj rijaliti.

– Sada ću prvi put nešto reći što sam ja video pri ulasku Ermine, a ćutao sam dosad. Mislio sam da im je to dogovrena igra, pa ajde da vidim dokle će da stići - rekao je Đedović.

foto: Pritnscreen

– Evo, sigurno postoji snimak Ermininog ulaska. Ja sam ovde sedeo kada je Ermina ovde izjavila i prodrala se na Ivanu (Krunić) da je ona bila trudna i da je Bane to Ivani rekao. Mi smo hteli Banetu da čestitamo. Mi pitamo Baneta: "Šta je ovo?" On kaže: "Nemam pojma!" Taj snimak sigurno postoji na "Youtube". Ivana je sigurno istinu rekla tada u tim trenucima da on to njoj nije rekao. Pustio sam ih da vidim da li će se previše zapetljati u svoje laži, pa da ovo iznesem i da totalno srušim tu priču o trudnoći. On je doslovce rekao: "Nemam pojma o čemu se radi!" - ispričao je Marko.

foto: Pritnscreen

Da podsetimo da je Ermina prilikom ulaska u "Zadrugu" tvrdila da je Ivana Krunić kriva što je ona izgubila Banetovu bebu. Ivana je tada tvrdila da joj Bane nije rekao da je Ermina trudna i da je ružno što ovo rade i sa čim se igraju.

Bonus video

BOGDANINA BAKA PRESREĆNA: Moja unuka izgleda predivno

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.